Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, tammikuuta 24, 2009

Huivin edistystä

Täällä ei ole tapahtunut käsityörintamalla nyt pariin päivään mitään ihmeellistä. Fifi III -huivia olen työstänyt eteenpäin aina kun vain olen ehtinyt. Hyvä, että muistin torstai-iltana ajoissa lähteä työpaikalta bussiin, kun jäin huivia vaan tikuttamaan... ;) Siis minultahan loppuu työt aina klo 19.45., sen jälkeen siivoilen vähän luokkaa ja kerään omat tavarani, ja bussi menee läheiseltä pysäkiltä noin klo 20.20, joten siinä jää aikaa aina vähän tehdä käsitöitä, kun en viitsi ulos pysäkille lähteä seisoksimaan. Katsotaan vain, niin jonain torstai-iltana unohdun sinne aulaan puikkojeni kanssa... ;)

Ensimmäinen kerä Sisu Glitteriä on nyt neulottu ja Fifini näyttää tällaiselta mytyltä:Melkein samanlainen myttyhän tuo on mitä pari iltaa sittenkin, mutta vähän isompi sentään. :) Laskin, että mallikertoja (tai oikeastaan puolikkaita mallikertoja, mutta siis noita ruuturivejä kummiskin) olen nyt tehnyt 9 kpl; aikoinaan äidilleni tekemässä Fifi III:ssa oli noin 20-21 (puolikasta) mallikertaa, eli onhan tässä vielä puuhaa. :) Siihen aiempaan Fifiin meni silloin kaksi Nalle-kerää eli 300 g; näitä Sisu Glittereitä minulla on viisi kerää eli 250 grammaa, ja olen laskeskellut, että metrimäärältään vastaavat tuota kahta Nalle-kerää, jos siis tekisin suunnilleen samankokoisen Fifin mitä silloin muutama vuosi sitten. Tuntuu vain hassulta, kun huivintekele on nyt jo niin iso, ja vielä olisi kuitenkin viisi kerää jäljellä. No, tätä tehdään niin pitkälle kuin hyvältä tuntuu, ja jämälangoista tehdään sitten jotain muuta. :) Saapa nähdä, saanko tätä huivia valmiiksi vielä tämän kuun puolella...

Voi-voi, ristipistojakin saisi tehdä, kun ovat tuossa pöydällä kummitelleet koskemattomina monta päivää. Nyt on vain ollut enemmän neulontafiilis vaihteeksi, se fiilis olikin viime vuonna pitkään kadoksissa. Tämä lauantaipäivä on kuitenkin varattu ihan ristipistoille ja mukavalle pistelyseuralle, joten seuraavassa päivityksessä on sitten todennäköisesti kuvia ja asiaa pistelyistä. :)

Mukavaa viikonloppua! :)

4 kommenttia:

 1. Heips! Huivin alku näyttää niin hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Mieleistä työtä tekemällä aika kiitää ihan huomaamatta, joten ehkä sinun kannattaa laittaa puhelimeen muistutus lähdöstä, ettet jää tosiaan joku kerta siitä bussista.
  Huikeaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivinalku! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Oikein nätti huivi. Jos kokeilisi joskus itsekkin, vaikka äidille synttärilahjaksi. : D

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)