Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 25, 2009

Joulukalenterin "luukku" nro 2

Sain nyt tehtyä jälkipistot joulukalenterini toiseen "luukkuun", eli siihen kalenteriin ripustettavaan koristeeseen. Tältä se näyttää:


Eipä tästä oikeastaan ole kummempaa sanottavaa. Plastic canvasillehan näitä pistelen, ja sitten kun kaikki 25 ovat valmiina, niin leikkaan irti ja kiinnitän ripustuslenkit. Ristipistoilijat-yhteisön Joulu-SAL:iin aion tämänkin laittaa. :)

Sen verran kyllä noista solmupistoista pitää mainita, kun minähän sitä ensimmäistä koristetta tehdessäni sain viimein onnistumaan solmupiston, minkä tekemistä en ole oikein aiemmin hallinnut. Nyt sitten viime yönä räpelsin tähän nuo kolme solmupistoa, ja tietenkin siinä vauvakin heräili välillä kesken kriittisen hetken, joten aika monta kertaa piti ottaa uusiksi. Enkä millään tajunnut, miten olin onnistunut sen yhden solmupiston aiemmin tekemään, tavallaan piti ihan uudestaan tutkia ne ohjeet ja ihmetellä niitä, että miten se nyt menikään. No, sitten onneksi oivalsin, ja hyvin sujui sen jälkeen. No, tänään sitten kun olin saanut jälkipistot melkein tehtyä, huomasin, että lampaan silmät olivat väärässä kohti! Eikä niitä siihen voinut jättää, näytti ihan pässiltä. ;) Yritin varovasti, että saisin ne jotenkin siitä samasta langasta vielä tehtyä uudelleen, mutta siinä sähellyksessä irtosi vielä tuon paimenenkin silmä, joten lopulta piti tehdä kaikki kolme solmupistoa uudella langalla uudestaan. Enää en tarvinnut siihen ohjetta, joten nyt varmaan olen solmupiston oppinut tekemään. Jes! :) Sen ensimmäisen solmupiston onnistuminen taisikin olla enemmän tuurista kuin taidosta kiinni... ;)

Hyvää sunnuntai-illan jatkoa! :)

3 kommenttia:

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)