Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, tammikuuta 26, 2009

Kolmas kerä menossa

Nyt en jaksa ottaa kuvaa Fifi III -huivin tämänhetkisestä tilanteesta. Ei oikein kannatakaan kuvata epämääräistä myttyä, kun ei sitä saa levitettyäkään ennen kuin se on lopullisesti vapautunut puikoilta. Ja siihen menee vielä aikaa... Tänään aloitin kolmannen kerän Sisu Glitteriä, ja huivia on nyt tehty melkein 14 ruuturiviä. Ensimmäisestä kerästä teki siis noin 9 ruuturiviä, kahdesta kerästä noin 13,5, ruuturiviä, joten oon tässä yrittänyt laskeskella, että jos yritän noin 20 riviä tehdä, niin onko se sitten neljä vai viisi kerää, mitä sitä lankaa huiviin menee. Hitaasti kuitenkin tuntuu edistyvän, eikä ihme, kun nytkin on puikolla jo noin 300 silmukkaa kerroksella, ja joka toinen kerros silmukkamäärä lisääntyy neljällä. Toisaalta Fifi on älyttömän koukuttava malli, mutta tässä vaiheessa, kun silmukoita alkaa olla jo tosi paljon, voisi myös sanoa, että puuduttaakin. Pitäisi olla jotain kivaa oheistekemistä samalla, kun neuloo. Ja tänään kyllä ihan kiitettävän hyvin onnistui lukea ja neuloa yhtä aikaa, kun malli on niin aivoton. :) Siis siihen asti onnistui kiitettävästi, kunnes jälkikasvu hoksasi, että äiti on paennut omaan rauhaan olohuoneeseen ja tulivat siihen pyörimään ympärille ja pyörittämään mun tuolia... ;) Saa tosiaan nähdä, saanko huivin tässä kuussa valmiiksi, vai jääkö se hamsterikuun ajaksi odottamaan ja teen sen sitten maaliskuussa loppuun.

Just nyt ei sitten kuulukaan mitään uutta käsityörintamalle, tuota huivia olen siis tikuttanut. Ja jos viikko sitten huivitutti kovasti, niin tämän jälkeen taas tuntuu, että ehken nyt ihan heti tee toista niskasta aloitettavaa huivia perään... ;) Kunhan nyt tämän saisi ensin valmiiksi. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

3 kommenttia:

 1. Siis lukea ja neuloa kuvioneuletta yhtäaikaa...huh huh :-). Minulta ei onnistuisi vaikka en mikään ihan aloittelija edes ole neulonnassa, en kyllä konkarikaan. Taitava olet!

  T Säännöllinen lukija Hanna

  VastaaPoista
 2. Minun Lehmus-huivissa on nyt vissiin 11 kuviota. Koukuttavaa joo, mutta epäilen, että jossain vaiheessa alkaa myös puuduttaa. Suorakaiteen malliset huivit on kyllä toisaalta ihan kivoja ;)

  VastaaPoista
 3. Luin ensin blogisi nimen että "Kuivatut hedelmät" :DDD Kiva blogi muuten :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)