Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, tammikuuta 26, 2009

Toinenkin blogipalkinto :)


Kylläpäs minun blogiani nyt palkitaan! :) Suunnattoman suuret kiitokset tästä sydämellisestä palkinnosta Leenuliinille Enkelin silmin -blogiin!

Tunnustus on tarkoitus jakaa eteenpäin henkilöille, joita pitää tärkeinä, inspiroivina ja kannustavina itselleen.

Voisin antaa tämän ihan jokaiselle blogille, jota seuraan, mutta tällä kertaa annan sen jokaiselle Oupsin (Oulunseudun ristipistelijät) ja Ounen (Oulunseudun neulojat) jäsenelle, myös blogittomille. :) Jos siis luet tätä blogia ja olet Oupsin tai Ounen listoilla, niin saat laittaa tämän blogiisi - tai vaikka tulostaa ja liimata jääkaapin oveen ;) - ja jakaa eteenpäin! Mielelläni tietysti listaisin teidät kaikki nimeltä tähän, mutta siinä käy kuitenkin niin, että unohdan jonkun tai jää vaikkapa joku blogiton mainitsematta, ja teitä on kuitenkin yhteensä ihan hurjan iso ja ihana joukko! :) Päätin jakaa tämän nyt kotipuoleen siksi, että vaikka blogien kautta tutuiksi tulleet ystävät ovat tärkeitä, ja heidän kanssaan kommunikoimme näin "virtuaalisesti", niin kyllä kuitenkin läheisimpiä neule- ja ristipistoystäviä ovat he, joiden kanssa päästään aina nokakkain tapaamaan ja tekemään käsitöitä yhdessä. Kiitos teille olemassaolostanne ja kaikista niistä tapaamisista, joissa olen saanut teidän kanssanne olla! :)

2 kommenttia:

  1. Nähdään Edenissä ja olisi kiva nähdä muitakin livenä. Miun puhelinnumero on ollut sähköposteissa, jos siulla on vielä tallessa. Jos ei niin hihkase niin laitan tulemaan. Laitan siulle kellonaikaa tulemaan, kunhan saan jojon kiinni.

    VastaaPoista
  2. Hjehjeh. En yhtään ihmettele että olet saanut noita läpysköjä. Rakastan blogiasi. : D Monta kertaa päivässä käyn katselemassa -> kirjainmerkeissä. Pakko vaan sanoa. >)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)