Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, tammikuuta 21, 2009

Ei kannata mennä merta edemmäs kalaan...

Minähän olen ihastunut Perminin valmistamiin eläin/maisematauluihin, joita on kaupiteltu Margarethalla. Tai siis eihän nuo mitään valmiita tauluja ole, vaan ristipistotöitä, joista sitten aikanaan tulee tauluja, kun vain viitsii olla ahkera ja pistellä, ja sitten kehystää tauluiksi... ;) Ihan vain muistin virkistämiseksi tässä pikkukuvat, että mitä tauluja/ristipistotöitä tarkoitan:Niinpä niin, kun on tällainen "Kerää koko sarja" -tyyppi, niin sitten kun onnistuin itse itselleni ostamaan muutaman noista pakkauksina, niin alkoi sitten vaivata mieltä, että saisikohan kenties jostain noita muitakin, mitkä ovat olleet joskus aikoja sitten Margarethalla myynnissä... Lammastaulun mallin saamisessa ei ollut isoa ongelmaa, kun se käveli blogimaailmassa vastaan ennen kuin ehdin edes määkäistä. ;) Sorsataulun malli pääsi meille viime viikolla, kun sitä ennen olin täällä blogissa vähän mietiskellyt, että mistähän tuonkin saisi. ;) Ja pakko kertoa, että sitä ennen otin jopa suoraan Perminiinkin sähköpostitse yhteyttä ja kysyin, että olisiko heillä jossain jemmassa tuota sorsataulua... ;) Vastasivat jotain siihen tyyliin, että nuo on aikanaan tehty pelkästään Margarethalle myyntiin, ja kun Margarethalta on loppunut, niin niitä ei sitten enää mistään saa. No mutta blogimaailma on onneksi pieni, kiitos vain avusta heille, jotka ovat auttaneet minua keräämään tätä sarjaa! :)

Mutta eiköhän vain sitten selvinnyt tuossa sorsanmetsästyksen aikana, että samaan sarjaan kuuluu vielä lokkiaiheinenkin taulu, ja melkein onnistuin tekemään siitäkin mallista kaupat, mutta en sitten kuitenkaan onnistunut. Ja niin alkoi vaivata mieltäni, että kyllähän se lokkikin pitää tietysti saada... On kuulemma ollut Margarethalla joskus ziljoona vuotta sitten kuukauden kerhokäsityönä tai jotain, eli ensimmäinen ajatukseni oli, että tämän hankkimisessa riittääkin haastetta, jos onnistun edes koskaan sitä mistään löytämään. Kun eihän sitä nyt löydy muuta kuin sattumalta joltakulta, joka on kuulunut ziljoona vuotta Margarethan käsityökerhoon.

Sitten kuitenkin tuli mieleeni eräs tuttava, eikä niinkään kovin kaukainenkaan tuttava, kun on läheistä sukua jopa yhdelle kummilapsellenikin ;) , ja hän nyt on tietääkseni ollut ainakin sen ziljoona vuotta Margarethan kerhossa. Kysäisinpä sitten vaivihkaa välikäden kautta, että olisikohan hänellä sattumoisin tuota lokkimallia jossain, ja jo välikäsi osasi vastata, että sellainen löytyy kyllä. :) Hassuinta tässä vielä oli se, että olen todennäköisesti silloin ziljoona vuotta sitten sen lokkitaulun nähnyt valmiinakin seinällä roikkumassa, tai sitten en ole, tai en ainakaan muistanut asiaa. No mutta pääasiahan on tämä:


Eli nyt minulla on sitten lokkitaulukin, tai Merimaisema se näytti olevan nimeltään. Sain tämän tosin vain lainaksi, mutta siltikin tämäkin on nyt mahdollista tehdä joskus, kun ehdin ja jaksan ja viitsin ja esikoinen on armeijassa ja kuopus rippileirillä tai jotain sinne päin. ;) Kiitos vain mallin lainaajalle ja välikädelle! :) Ei tosiaan kannata mennä merta edemmäksi kalaan, jos on ristipistomalleja tarkoitus kalastella. ;)

Ja nyt jos joku tietää, että tähän sarjaan kuuluu vielä joku malli, niin hihkaiskoon ja kertokoon, mistä sen saa! ;) Tiedän, että Permin valmistaa tämäntyylisiä tauluja myös kukka-aiheilla, mutta tulen hulluksi, jos alan niitäkin vielä kerätä... jos nämä eläinaiheiset saisi joskus tehtyä, niin hyvä. :)

Kiitos muuten kaikille, jotka olette jaksaneet kehua hiljattain valmistuneita Simpukkaneuletta ja Hunajakenno-sukkia! :) On kiva lukea positiivisia kommentteja, kiitos niistä! :) Totta kai tärkeintä on, että itse tykkää valmistuneista käsitöistä, mutta aina on kiva myös lukea, että joku muukin tykkää. :) Kiitos myös tsemppauksista ristipistojen osalta, niihin kaipaakin aina vähän tsemppiä, että jaksaa pistellä eteenpäin. Kyllähän sitä jaksaisikin, mutta ei tahdo olla aikaa... helpompi aina napata neule käteen ja tehdä sitä vaikka puikollinen, kuin keskittyä ristipistoihin. Mutta eiköhän niitäkin aina välillä saa eteenpäin... pakko saada, että pääsee joskus tekemään uusiakin malleja. ;)

Mukavaa keskiviikkoa! :)

5 kommenttia:

 1. Sinä tykkäät näköjään yhtälailla kyseisestä sarjasta! Minulla on tuo merimaisema eli lokkitaulu tehtynäkin. Ja se on kaunis!

  VastaaPoista
 2. Heips! Minulla on myös tuo lokkiaiheinen, ollut jo hyvän aikaa kaapissa odottelemassa työn aloitusta, ostin silloin aikanaan sen Margarethalta sekä myös samalla siihen kuuluvan kehyksen. Minulla on myös ihana Marjolein Bastin aihe (aika iso) sekä ihana enkeliaihe, nämä ystäväni toi minulle kerran Hollannista kun oli siellä tapaamassa miehensä sukulaisia. Onneksi ne säilyvät kaapissani pilaantumatta, vaikka aloittelu kestää ja kestää....

  VastaaPoista
 3. Onko sulla jo jänistaulu tohon sarjaan?

  VastaaPoista
 4. No joo, enpähän kattonu viestiä sit alusta asti joten äskeinen kommenttini oli turha. :D Kyllähän tuossa tuo jänistaulukin näytti olevan. :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)