Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, tammikuuta 20, 2009

Hunajakenno-sukat

Nyt minulla on taas yksi sukkapari enemmän! :)

Hunajakenno-sukat
Tehty ajalla: 15.-20.1.2009
Malli: Oma / Kuvio napattu Novita Syksy 2005 -lehdessä olleesta palmikkoneulejakusta
Lanka: 7 veljestä violetti (750)
Langankulutus: 103 g
Puikot: 3,5 mm bambuiset
Koko: n. 38-39, omaan jalkaan sopivat
Muuta: Kirjasin ohjetta ylös, saatan sen joskus julkistaakin :) Tavallisen kantapään tein, ja kärkikavennus on sellainen kuin lapasissa, en tiedä sille nimeä... Napakat sukat tuli, mutta tykkään just tällaisina, ja on löpsähtämisvaraakin. ;)


Ensimmäinen kuva on otettu ilman salamaa, tämä alempi kuva taas salaman kanssa, ja tässä väri on kyllä vähän vääristynyt, eikä kuviostakaan saa selvää... Ja taitaa salama paljastaa säärieni talviturkinkin... ;) Ilman salamaa otettu kuva on vain jokseenkin epätarkka, niin siksi myös salamalla otettuja kuvia.


Tässä taas ilman salamaa. Hassua, että kuva on tärähtäneen näköinen, mutta palmikot erottuvat...


... kun taas salamalla otetussa näkyy taas väri väärin eikä kuviotkaan erotu. Vain ne säärikarvat erottuvat. ;)


Sitten vielä hyvä yritys sada samaan kuvaan nuo sukat ja se palmikkoneuletakki, josta kuvio on napattu. Hmm... ei oikein onnistunut hyvin, kun en viitsinyt kuvausassistenttia vaivata. ;) Tässä muuten näkyy ehkä kaikkein oikeimpana tuo violetti väri tuon puseron osalta. Tai ei tuokaan kyllä ole sinne päinkään mitä livenä. ;) Käykää lankahyllyillä katsomassa, minkä väristä se violetti 7 veljestä on. Se on nimittäin tosissaan violettia, ei yhtään sinistä eikä punaista. ;)

Samaa violettia jäi vielä 42 grammaa, joten pistin sitä taas puikoille tarkoituksenani käyttää se loppuun saakka viimeistä grammaa myöten. Siitä kuvatusta sitten, kun on vähän edistynyt, jollei ehdi tulla valmiiksikin sitä ennen. :)

13 kommenttia:

 1. Kauniit sukat, ei voi muuta sanoa!!

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat ja pehmoisen näköiset! Tuollaiset polven alle ulottuvat sukat ovat kyllä parhaita, kun lämmittävät paljon paremmin kuin lyhyemmät, mutta mahtuvat silti hyvin vielä housujen lahkeidenkin alle =)

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat. Oliskos nauhakavennus, se kärjessä oleva kavennus.

  VastaaPoista
 4. On se kyllä vaikeaa tämä kuvaaminen, kuten tuli osoitettua tässä ja eilisissä porinoissakin! Otitpa niin tai näin, niin joku osa vääristyy. Mutta hyvät sukat tuli, sehän se on pääasia! ;)

  Oli tosiaan kiva tavata! Minäkin pohdin tapaamiseen ajellessani, jokohan nyt tavataan. Minä olen vähän laiska lähtemään liikkeelle ja matkaa on myös hyvä syyttää. ;D Mutta aina silloin tällöin aion jatkossakin käydä tapaamisissa, joten nähdään!

  VastaaPoista
 5. Upeat sukat!

  Juu, kampaajalla voi oikein hyvin neuloa silloin kun rullia tai väriä laitetaan. Leikkauksen ajaksi on hyvä siirtää neule syrjään! =)

  VastaaPoista
 6. Kauniit sukat! Ja nopeasti sait ne valmiiksi :)

  VastaaPoista
 7. Varhaista huomenta! Uni ei ole oikein tullut koko yönä silmään ja sitten tuli jo olo että antaa olla. Niinpä kone päälle ja hissuksiin odottelen aamunkoittoa. Juu ei ihan pikkujutusta ole kyse, mikä murehdituttaa ja valvottaa, mutta kyllä minä tästä taas pystyyn räpiköin kuulun suomalaisen sisun voimin. =)

  Tosi nätit sukat. Jännä tosiaan miten kuvat vääristävät väriä. Itsellä kerä kyseistä violettia. Sinä olet nopea neuloja.

  VastaaPoista
 8. ootsää kyllä kone. ihan hengästyttää, missä ihmeen välissä ehdit bloggaamisen ja perhe-elämän, niin ja ristipistoilujen lomassa vielä neuloo tommoset sukat tosta noin vaan. mulla menis taatusti monta viikkoo ihan noihin palmikonkiertoihin pelkiltäänkin..

  VastaaPoista
 9. Onpas söpöt sukat! Toivottavasti saat ohjeen julkaistua joskus, pääsisivät heti puikoille! Hmm..jopa tuota väriä voisi löytyä varastoista..ja keltaisina olisivat kuin oikeat hunajakenno-sukat:)

  VastaaPoista
 10. Kiinnostaisi myös Hunajakennosukkien ohje, nätit ovat :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)