Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, helmikuuta 22, 2017

Värjäilyjä

Värjäsin viime viikolla lankaa...


Nämä lähtivät podcastini arvonnan voittajalle hänen toivomissaan väreissä. Arvontapalkinnoksi lupasin siis värjätä kaksi vyyhtiä Dropsin Fabelia. Voittaja toivoi oranssia tai ruskeaa tai keltaista tai tai tai... Ensin nousi padasta keltaruskea "Da Capo", sen jälkeen oranssiruskea "Fazerina". Mutta kun tuota ruskeaa lientä jäi ihan julmetusti jäljelle, niin värjäsin vielä kolmannenkin vyyhdin. Sen nimi on sitten se "Tai-tai-tai", kun sellaista väriä toivottiin. :D Happoväreillä nämä siis värjäsin. 

Toivottavasti saan lankojen voittajalta kuvia näistä neulottuina, sillä tietysti kiinnostaa, miten värit asettuvat neuleessa! Nämä kun olivat vähän sellaisia koekeittiön kokeiluja. ;)


Myös itselleni kaipasin lankaa hametta ja sukkia varten. Tämä väri sai nimekseen "Pellenoksennus". :D Näissä on myös Dropsin Fabel ja yhteensä näitä on seitsemän vyyhtiä. Kyllä näistä hameen ja sukat saa! :) Jännittää vain, miltä nämä näyttävät virkattuna ja neulottuna pintana... Värithän ovat kertakaikkisen upeat! :)

6 kommenttia:

 1. Voi että miten hienoja! Tuo värjäyshomma on varmasti kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu, kivaa se on! Varsinkin tällaisten roiskelankojen tekeminen, kun ei ikinä tiedä, mitä siitä tulee. Ensimmäistä kertaa siis kokeilin tällä tyylillä. Vaatii tosin enemmän puuhastelua kuin ihan tasavärisen tai liukuvärjätyn värjääminen, vaikka hauskaa on sekin!

   Poista
 2. Oot kyllä taitava langanvärjääjä. Niin kauniita värejä ja nätisti ne asettuvat langoissa. Mielenkiinnolla odotan näkeväni neulottua/ virkattua pintaa.
  Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)