Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, helmikuuta 13, 2017

Sitä nyt vaan tulee ikkunoista ja ovista...

Ei sille mahda mitään, että kun on suunnitteilla tiettyjä lahjaneuleita, joihin ei ole vielä lankoja hankittuina, että sitä lankaa sitten pitää ostaakin.


Ja jos se aiottu lanka on just tämän viikon tarjouksessa Lankamaailmassa 4 kerää kympillä, niin se pitää käydä silloin ostamassa. Varsinkin, jos on juuri lähdössä kaupunkiin, kun huomaa tarjouksen Lankamaailman FB-sivulla. :) Mutta näistä riittää kaksiinkin lahjasukkiin ja jää vielä reippaasti ylikin käytettäviksi muihin projekteihin!

4 kommenttia:

 1. Ihana.. näin itse saman mainoksen ja harmittelin, että töihin oli mentävä. Hyvää tarjousta ei auta jättää käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai kannattaa ostaa tarjouksesta aina kun mahdollista! :) Nämä Vilma ja Ville-tarjoukset Lankamaailmassa ovat todella hyviä, huomattavasti parempia kuin esim. vastaavat Nalle- ja 7 veikkatarjoukset (ovat samanvahvuisia lankoja samankokoisissa kerissä).

   Poista
 2. Kääk,ihastuin juuri tuohon lankaan syto-villasukka-kampanjan yhteydessä ja nyt se on vielä tarjouksessa...ehkä,kai,luultavasti joutuu tilaamaan;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muista, oonko Vilmasta ennen tehny. Joskus mulla oli Nalle-vahvuisten lankojen projekti eli jouluseimi, johon tarvin monia eri värejä, mut en muista ostinko siihen silloin Vilmaa vai Maijaa, kun sitä myydään 50 g kerissä (en tarvinnu yhtä väriä kovin paljon). Mut työkaveri tekee Villestä tosi paljon ja on sitä kehunut, sehän on Vilman "isoveli" eli 7 veikan paksuinen. Mää kans kokeilin nyt syksyllä Villeä ja tykästyin! On pehmeämpää kuin 7 veikka, eli luultavasti Vilma on pehmeämpää myös. Toisaalta sit 7 veikassa ja Nallessa on paljon ihanampia värejä, siks käytän niitä kummiskin enemmän. Mut just jotain luonnonvalkoista, mustaa, harmaata jne. perusvärejä kun tarvii, niin sitten mieluummin hamstraan Vilmaa ja Villeä. Ja tässä tapauksessa noihin lahjaneuleisiin löytyi sopiva pinkkikin Vilmasta. :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)