Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, joulukuuta 14, 2016

Heivattujen Kudelmien neulepodcast, jakso 1

Niin siinä sitten kävi, että aloitin neulepodcastin. Pidän sitä kuitenkin rinnan tämän blogin kanssa, jos kaikkia ei kiinnosta videoiden katselu. Tarkoituksenani on linkata uudet jaksot sekä tänne blogiin että myös blogini Facebook-sivuille.

Blogissa tulee jatkossa olemaan lähinnä valmiiden käsitöiden esittelyä. Ei välttämättä ihan ajantasaisesti, vaan laitan esimerkiksi useampia valmistuneita kerralla samaan postaukseen. Siksi siis esimerkiksi tällä podcast-videolla näkyy muutamia käsitöitä, joita en ole vielä blogissa esitellyt ja toisaalta sitten myös sellaisia käsitöitä, jotka täällä on esitelty jo jokin aika sitten. Keskeneräisiä tulen todennäköisesti näyttämään vain podcastissa sekä Facebook-sivuilla. Jollakin tavalla nämä siis menevät limittäin toistensa kanssa ajallisesti.


Videolla näkyvän kirkkaankeltaisen lankakerän syntyä tulen kyllä todennäköisesti täällä blogissani tarkemmin esittelemään. Viimeistään ainakin sitten, kun olen saanut siitä jotain neulottua. Joitakin juttuja on niin paljon helpompi esitellä vaihekuvina, toiset taas näkyvät paremmin videoilla.

Katselemisiin, kuuntelemisiin, lukemisiin, kirjoittelemisiin, tykkäämisiin, neulomisiin! 😊

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva, kun aloitit podcastaamisen! Olet iloinen ja luonteva esiintyjä.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)