Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, marraskuuta 06, 2016

Pois annettavia

Syksyn aikana on tullut neulottua nyt lähinnä sellaista, mitä annan eteenpäin tai olen osan jo näistä antanutkin. Nämä on tehty siis tässä viimeisen kuukauden aikana. Mutta vaikka olen saattanut ehtiäkin neuloa kokouksissa, kuoron vessa- ja kahvitauolla tai reissun päällä, niin eipä ole ollut aikaa näistä blogata. Siispä tässä tulee nyt kerralla melkoinen pläjäys valmistuneita!

Sukat
Tehty ajalla: 11.-18.10.2016
Malli: Oma
Lanka: Novita Nalle kirkas vihreä (320), Novita Wool beige (624), lila (727), petrooli (191) ja vaaleansininen (136)
Langankulutus: 66 g
Puikot: 3 mm
Koko: 35-36
Muuta: Lahjaksi 

Nämä sukat tein sillä periaatteella, että saisin kulutettua vauvaneuleista ylijääneitä Wooleja tuohon sukanvarteen, mutta piti ostaa kaveriksi myös Nallea, joka kestää paremmin terässä. No, loppujen lopuksi Woolia kului sukkiin vain pari grammaa kutakin väriä... Mutta näistä tuli mielestäni ihan kivat perussukat. Toivottavasti saajakin tykkää! :)

Sukat
Tehty ajalla: 18.-20.10.2016
Malli: Oma perussukka
Lanka: Novita Jussi punainen (941)
Langankulutus: 53 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: n. 24
Muuta: Operaatio Joulun Lapsi -keräykseen 

Meillä töissä on ollut tapana joka syksy kasata pienillä työntekijäporukoilla paketteja Operaatio Joulun Lapsi -keräykseen. Noita keräyslaatikoita ohjeineen on ollut myös jaossa meidän toimipisteissämme, josta kuka tahansa on saanut niitä hakea ja vastaavasti palauttaa valmiit paketit meille eteenpäin toimitettavaksi. Ja onpa noita pakettitalkooiltojakin järjestetty pariin otteeseen tälle syksylle. Minä lupasin tehdä meidän omaan pakettiimme sukat ja pipon n. 2-4-vuotiaalle tytölle. Sukkiin sain mukavasti kulutettua Jussi-langan jämiä. :)

Pipo
Tehty ajalla: 20.-22.10.2016
Malli: Oma, kukat Virkkaajan suuri silmukkakirja
Lanka: Novita Wool vaaleansininen (136), petrooli (191), lila (727) ja beige (624)
Langankulutus: 42 g
Puikot: 3 mm, virkkuukoukku 3,5 mm (kukat)
 Koko: n. 50 cm päänympärys
Muuta: Operaatio Joulun Lapsi -keräykseen 

Kun en saanut kulutettua Woolin jämiä paljonkaan niihin ensimmäisenä esittelemiini sukkiin, niin tähän pipoon niitä kului sitten vähän mukavammin. :) Pipon pakkasin myös siihen Operaatio Joulun Lapsi -keräyslaatikkoon. Työkaverini kutoi pakettiin vielä lapaset, ja loput paketin tavarat tulivat muiden työkavereiden hankittaviksi.

Säärystimet
Tehty ajalla: 22.-25.10.2016
Malli: Drops Design 116-35
Lanka: Nordic Produkter Ville luonnonvalkoinen (801), tummanharmaa (811) ja vaaleanharmaa (812)
Langankulutus: 178 g
Puikot: 3,5 mm ja 4 mm
Koko: 13-vuotiaalle (täysikasvuiselle) tytölle
Muuta: Lahjaksi 

Sain toiveen valkoisista säärystimistä, jossa on mukana myös harmaata. Toteutin toiveen tällaisten säärystimien muodossa. Toivottavasti ovat mieluisat! :) Nämä tuli kudottua oikeastaan kokonaisuudessaan syyslomareissujen aikana bussissa ja autossa. Näistä kuvista myös huomaa, että kolme ensimmäistä on otettu ennen syyslomaviikkoa, kun taas näissä kahdessa viimeisessä on jo lumi maassa, kun ne napsaistu tänään. :) Syyslomallahan saimmekin ensilumen, eikä tuo näytä olevan enää pois sulamassa, kun pakkastakin yli -10 astetta. :) Säärystimet tulevat varmasti siis tarpeeseen!

Nukkumatti
Tehty ajalla: 25.10.-5.11.2016
Malli: Pehmoisia Neuleleluja (Maija Paavilainen)
Lanka: Nordic Produkter Ville tummansininen (804) ja vaaleansininen (819)
Langankulutus: 110 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: Korkeus n. 35 cm + pipo
Muuta: Lahjaksi

Nukkumatti oli syyslomalla reissuneuleenani, ja sainkin siitä nuo neulomisosuudet kudottua majapaikan sohvalla aamu- ja iltapuhteinani, viimeiset silmukat taisin neuloa kotimatkalla. Mutta reissun jälkeen en ole ehtinyt käydä kotona kuin hätäisesti lyhyet unet välissä nukkumassa, joten viimeistely jäi vasta eilisillalle. Enhän minä sittenkään saanut unta, ennen kuin Nukkumatti oli valmis, joten univelkoja en ehtinyt vieläkään kokonaan nukkua pois... ;) Suloinen Matti tästä kuitenkin tuli, ja tämä menee jossain vaiheessa myös lahjapakettiin. :)

Jos koko vuosi on ollut melkoista hulinaa, niin tämä syksy se vasta kiireinen onkin ollut! Nyt toivon ehtiväni hetkeksi rauhoittua, ja pitkästä aikaa alan suunnata ajatuksiani myös itselleni tuleviin neuleisiin. Katsotaan, milloin saan niitä täällä esiteltyä... valmista ei vielä ole, mutta lankoja on hankittu! :)

Rauhallisia ja tunnelmallisia marraskuun päiviä ja iltoja kaikille! ♥ Ja nyt tämä tyttö lähtee taas illan rientoihin... :)

6 kommenttia:

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)