Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, helmikuuta 13, 2016

Onneksi on palaverit

Jos ei olisi palavereja, en tekisi nykyään käsitöitä lainkaan. Tällä viikolla olen kulkenut töissä pyörän sijaan bussilla, mutta vaikka käsityö on ollut pakattuna laukkuuni, en ole jaksanut käsityötä bussissa edes kaivaa esiin. Lauantai-iltaisin elokuvaa katsellessa on yleensä ollut minulla myös käsityöhetki, mutta monena viikkona sekin aika on mennyt nukkumiseen ja elokuvan sijaan unien katselemiseen... No, onneksi on nuo palaverit, saa silloin sentään jotain käsityötäkin aikaiseksi! :)

Sukat
Tehty ajalla: 7.1.-13.2.2016
Malli: Perussukat, kirjoneulemallia katsoin jostain sukkaohjeesta
Lanka: Novita Nalle Dylon-värjätty Jungle Green 26 (pohja valkoinen 010), kasvivärjätty kuusenkäpy JL (pohja valkoinen 011)
Langankulutus: 145 g
Puikot: 3 mm
Koko: n. 42-43
Muuta: Lahjaksi

Nämä sukat ovat oikeastaan ainoa "pakollinen" neule tälle vuodelle, koska nämä menevät lahjaksi joskus lähempänä loppuvuotta. Tämän jälkeen voin tehdä langoilleni ihan mitä lystään, kun olen ainoan oikeasti suunnitteilla olleen neuleen saanut tehdyksi, eli ei tarvi näitä lankoja enää jemmata tähän tarkoitukseen.

Molemmat sukkien langat on itsevärjättyjä. Toisessa sukassa katkeaa hetkeksi tuo tumma raidoitus syystä, jota en värjärinäkään osaa selittää, mutta en usko sen haittaavan käyttöä. Uskaltanen nämä siis lahjaksi antaa.

Olen kiitollinen tällä hetkellä siitä, että lankaa minulla on olemassa vain himpun verran päälle 2 kg, ne mahtunevat kaikki yhteen laatikkoon, ja voin kaikki muut langansäilytyslaatikot käyttää nekin pakkaamiseen ja uudessa asunnossa muiden tavaroiden säilytykseen. :) Kahden viikon päästä saan jo avaimet ja pääsen siivoamaan asuntoa ja viemään sinne jo joitakin tavaroita valmiiksi. Varsinainen muuttopäivä on sitten kolmen viikon päästä. Muutan tuohon viereiselle kadulle, joten pystyn muuttamaan sinne pikku hiljaa, mikä näin työssäkäyvälle onkin ihan hyvä juttu. Ja kun vanha asunto ei ole menossa alta, niin ei tarvitse kertarysäyksellä hoitaa hommaa. Ja jos jotain tärkeää unohtuu, niin pääsen vielä myöhemminkin niitä täältä hakemaan. Kyllä tää tästä... :)

Hyvää huomista ystävänpäivää kaikille blogiystäville! :) Kiitos kommentteihin tulleista tsemppauksista! :)

6 kommenttia:

  1. Kivannäköiset sukat, pidän kovasti tuosta päävärin sävystä!

    VastaaPoista
  2. Kauniita töitä sinulla täällä blogissasi. Selailin pitkän tovin ja ihastuin ristipistoiluihisi. Muutamia olen itsekin pistellyt aikojen saatossa, mukavaa puuhaa neulomusten välillä. Mukavaa helmikuuta sinulle!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)