Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, joulukuuta 13, 2015

Uuden rakkauden kunniaksi

Vajaat kaksi kuukautta sitten 19. lokakuuta kotiini saapui paketti, jonka kyljessä luki "Music is our Passion". Musiikki on myös minun suurin intohimoni, ja hyvin kiihkeästi olin tuota pakettia odottanutkin. Samalla innolla kävin myös sen kimppuun.

Samana iltana aloitin uuden ristipistotyön, ja työn aihe valikoitui selvästikin tuon intohimoa herättäneen paketin sisällön mukaan...

Viulu-ristipistotaulu
Tehty ajalla: 19.10.-13.12.2015
Malli: Ateljé Margarethan ristipistopakkaus nro 90173
Kangas: Evenweave 10,5 lankaa/cm (kahden langan yli pisteltynä)
Langat: DMC 301, 3776, 3865, 400, 3823, 3855, 3347, 3856, 471, 3348, 3346, 3031, 3854, 402, 839, 3841, 300, 3862, 3755, 322, 520, 842, 848, 3863, 3371
Pistot: Risti- ja jälkipistoja yhdellä ja kahdella säikeellä
Koko: 116x152 pistoa = 22x29 cm
Viimeistely: Tauluksi
Muuta: ♥♥♥ 


Taulua on vaikea kuvata kehystettyä ilman, että päällä oleva lasi heijastaa, mutta toivottavasti näistä hieman vinottain otetuista kuvista saa selvää, millaisesta ristipistotyöstä on kyse.


Tällä hetkellä tuntuu, etten haluaisi pistelläkään muita kuin näitä musiikkiaiheisia malleja. Seuraava pistelytyökin on jo mietinnässä, ja musiikkiin se tulee hyvin vahvasti liittymään.


Ja se lokakuisen paketin sisältö... Siellä oli aika monta uutta soitinta minulle. Osan olen vienyt töihin, mutta tätä uutta rakkaintani en raaski sinne ainakaan pitkäksi aikaa viedä. Muutaman päivän hän siellä vietti hiljattain, kun minulla oli elämäni ensimmäinen alttoviulukeikka - silloin olin soittanut alttoviulua vasta alle kuusi viikkoa! :) Uusi rakkauteni on siis kuvassa taulun vasemmalla puolella, mutta en minä toki tuota vanhaa rakastanikaan ole unohtanut. Ensi viikolla keikkaillaan sen kanssa, sitten vaihdetaan taas takaisin uuteen rakkaaseen. Sitäpaitsi kun vien viulun työpaikalle ensi viikolla, niin saan kotona ihan kahdenkeskistä aikaa alton kanssa ilman, että viulu tuijottaa mustasukkaisena vieressä. ;)

Rakkaudentäyteistä alkavaa viikkoa sinullekin! ♥

6 kommenttia:

 1. Voi kun hieno taulu. Ja soittamisen taito on kyllä ihanaa, itse kun en ole yhtään musikaalinen, mutta arvostan osaajia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kaikki ihmiset ovat musikaalisia ja soittamisen taito on opeteltavissa siinä missä pyöräileminen ja autolla ajaminenkin. :)

   Poista
 2. Aivan hurjan kaunis taulu! Soittimet itse ovat jo muodoltaan kauniita, meillä niitä on monenlaisia, vaikka en itse osaa niihin koskea (siis en ole musikaalinen, näin uskon!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minusta juuri jousisoittimet ovat kauneimpia ihan ulkonäöltäänkin, ja kyllä minä jousisoitinmusiikkiakin kuuntelen mieluummin kuin vaikkapa puhallinmusiikkia. Mutta se voi johtua ihan siitäkin, että minulla on henkilökohtaisempi suhde jousisoitinmusiikkiin. :)

   Musikaalisuutta on muunkinlaista kuin taito soittaa tai laulaa. Jo se, että tykkää kuunnella musiikkia ja erottaa, onko kyseessä Ukko Nooa vai Finlandia, on jo musikaalisuutta!

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)