Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, joulukuuta 14, 2015

Ostos!!!

Näin siinä sitten kävi, että selvisin melkein vuoden loppuun asti ilman ainoatakaan käsityöostosta. Nyt oli vähän niin kuin pakko.


Eilen valitsin materiaalia uuteen ristipistotyöhön, jota aloitan tänään. Viimeistelykankaana aion käyttää samaa itsevärjättyä, jonka käytin taannoin ristipistopeittoon. Ja sen kanssa tarvitsen ehdottomasti DMC:n nro 107 -lankaa. Sitä vain ei enää ollut kuin pikkupätkä jäljellä. Niinpä oli vähän niin kuin pakko ostaa. Mutta tarpeeseen tulevat! :)

Lankaostos ei vienyt kuin pari minuuttia, mutta bussin vaihtoyhteys ehti mennä sillä aikaa. Kävelin sitten loput 5 km kotiin kauniissa -11 asteen pakkassäässä. Tämä olikin eka kerta tälle syksylle, kun menin 12,5 km työmatkani bussilla - pyörästä nimittäin katkesi aamulla kettinki melkein heti kotoa lähdettyäni. Huomenna otan toisen pyörän käyttöön, en osaa enää kulkea millään muulla. :)

Reippaita pakkaspäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)