Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, huhtikuuta 09, 2015

Suzel

Vuoden 2015 Ristipistoprojektin viimeinen tilkku valmistui tiistai-iltana.

Couleur d'Etoile: Suzel
Tehty ajalla: 18.3.-7.4.2015 (ei vielä viimeistelty)
Malli: Couleur d'Etoile: Suzel
Kangas: 20 ct aida antique white
Langat: DMC 414 ja 3799
Pistot: Risti- ja jälkipistoja
Koko: 175x163 pistoa
Viimeistely: Tulee osaksi Vuoden 2015 Ristipistoprojektia, ei vielä viimeistelty
Muuta: Projektin viimeinen ja suurin tilkku :)


Mallin suunnittelija on nimennyt tämän pistelevän naisen Suzeliksi, joten Suzel hän saa olla minunkin puolestani. :)


Käytin tähän malliin kahta erisävyistä harmaata. Suzel on kirjottu tummemmalla harmaalla ja häntä ympäröivä sydänkehys vaaleammalla. Ainoastaan nuo lankarullat olivat niin hauska yksityiskohta, että kirjoin niissä olevat langat tummemmalla harmaalla. Ihan äkkipäätään tuota sävyeroa ei välttämättä edes hoksaa, mutta kiva yksityiskohta se on silti.


Kyselin eilen muulta perheeltä heidän suosikkiaan kaikista seitsemästä tilkusta. Vastauksina tuli yksi "en tiiä" ja yksi vaihteleva mielipide, mutta tämä tilkku oli isännän suosikki, koska "siinä ei oo väriä". ;) Mitä, eikö harmaa muka ole väri?


Ihan tarkoituksella halusin yhdestä tilkusta ihan vain harmaan ilman punaisen häivääkään, koska tässä projektissa punainen on muutenkin aika hallitseva väri. Tämä viimeiseksi valmistunut tilkku on myös kaikkein suurin seitsemästä tilkusta, joten tässä oli eniten pisteltävääkin.


Tämän kuvan ottamisen jälkeen ehdin jo pestä tilkut kankaiden kutistamiseksi ja myös silittää ne odottamaan viimeistelyä. Vaikka olen nimennyt projektin Vuoden 2015 Ristipistoprojektiksi, ihan koko vuotta ei tähän pistelyosuuteen mennyt. Nyt voi kuitenkin todeta, että projektista on vasta kaikkein helpoin osuus takana. Tämän jälkeen alan pikkuhiljaa keräillä rohkeutta kohdata pahin mörköni ompelukone, jotta saan nämä tilkut yhdistettyä lopulliseen käyttötarkoitukseensa. Täytyy myös raivata tilaa niin kotiin kuin kalenteriinkin sille mörön kohtaamiselle. Ehkä tämä projekti vielä hyvinkin venähtää Vuoden 2015 projektiksi... Toivottavasti ei kuitenkaan, sillä ompeluaikaa tuskin on syksyllä senkään vertaa kuin nyt. ;) Että jos nyt ennen sitä "surauttelisi" tämän kasaan.

Mukavaa loppuviikkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Jännityksellä ootan valamista työtä :) Itte en ikinään oo yhtään ristipistoo tehny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niin minäkin odotan jännityksellä...

      Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)