Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, helmikuuta 10, 2015

Ristipistokirpparitiedote

Ristipistokirpparille jäi alesta huolimatta edelleen kaksi ristipistomallia myymättä, joten ne löytyvät nyt Huuto.netistä - alehinnoilla tietysti. Blogin kautta (paria postausta aiemmin) niitä ei siis voi enää ostaa, mutta Huutiksesta voivat halukkaat käydä kurkkimassa.

Tässä kiinnostuneille linkit kohteisiin:

Kirjanmerkkien Huuto.net -ilmoitus
Usko-Toivo-Rakkaus -mallin Huuto.net -ilmoitus

Hinnat ovat kyllä edulliset, jos postikuluineen nuo saa parilla-kolmella eurolla. Toisen mallin mukana tulee langatkin, jotka nekin pelkästään maksaisivat jo kaupassa enemmän... ;)

Toivottavasti tuota kautta saisin nuo kierrätettyä eteenpäin! :)

 

2 kommenttia:

 1. Heipsistä hei Mari !
  Polvekeraitasukan ohjetta tulin tänne kattoo ja ihmeekseni löysin PALJON muutakin mukavaa :-)
  Olit tehnyt aivan ihanat polvenylisukat ja laittanut suuaukkoon nyörin, todella hyvä idea. MUTTA oletko kokeillut neuloa sellaista rihmanohutta kirkasta kuminauhaa siihen alkuun ( resoriin). Jos sinulla on siitä kokemuksia niin kertoisitko millaisia. Siis en tarkoita sitä koneompeluun tarkoitettua kuminauhaa vaan neulontaan :-) Lankakaupassa minulle sitä suosittelivat kun kerroin kuinka harmittaa ku se resori löpsähtää niin helposti vaikka kuinka neuloessa on passelia.
  Minä jatkan nyt vielä seikkailua täällä blogissasi. Hyvää jatkoa t. hanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, ja kiva että olet löytänyt blogini!

   En ole kokeillut kuminauhaa neulottuna, mutta jotain kuminauhaa olen joskus pujottanut pitkien sukkien suuhun, eikä se toiminut. Toisaalta nuo nyörillä varustetut ylipolvensukatkin tahtovat löpsähtää, vaikka ovat niin tiukat, ettei tahdo edes veri kiertää. ;) Ei varmaan sellaista patenttiratkaisua olisikaan, ettei Mari Makkaralla olisi sukat makkaralla. :D

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)