Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, helmikuuta 03, 2015

Ristipistokirpparin ALE -50%!

Edit 10.2.:

Myynti siirtynyt Huuto.netiin, joten blogin kautta näitä ei voi enää ostaa. Linkit Huuto.net -kohteisiin kummankin ristipistomallin yhteydessä. 

Viikko sitten pistin ristipistomalleja tarjolle (linkki postaukseen), ja osa niistä jo menikin kaupaksi. Kiitos ostajille! :) Haluan kuitenkin päästä lopuistakin eroon, joten on alennusmyynnin aika! :)

Huomaa myös, että halvemmat postikulut ovat voimassa enää tämän viikon ajan, joten jos haluat säästää, niin kannattaa olla nopea! ;)

Kertauksena ohjeet:

Jos haluat ostaa yhden tai useamman näistä malleista, jätä siitä ensin viesti kommenttilaatikkoon (jotta muut näkevät sen olevan varattu sinulle), sen jälkeen laita minulle sähköpostia: marska_77@yahoo.com

Kaikki mallit ovat käytettyjä ja nyt itselleni tarpeettomia. Ne ovat myös vielä sen verran hyvässä kunnossa, että mallista saa selvää; taitoskohdissa voi olla hieman kulumaa.

Postikulut olen ilmoittanut yhtä mallia kohden, mutta jos ostat useamman mallin, postitan ne tietysti samassa kuoressa, jolloin myös postikulut tulevat painon mukaan. HUOM! Postimaksut nousevat 9.2.2015, eli ennen sitä postikulut tulevat halvemmaksi... ;)

Kuvia voi klikata suuremmaksi, jolloin näet ne tarkemmin!


Myynti siirtynyt Huuto.netiin: SUORA LINKKI KOHTEESEEN

Kirjanmerkit: Itämainen
2 e ALE 1 e + postikulut 0,90 e (9.2. jälkeen 1 e)

Sisältää pelkän mallin, ei kangasta eikä lankoja!
Tämä on ollut alunperin pakkaus, jonka olen itse tehnyt ja siten myös käyttänyt pakkauksen kankaat ja langat.

Koodit DMC:n langoille tulevat mukana (olen itse kirjoittanut ne käsin).


Myynti siirtynyt Huuto.netiin: SUORA LINKKI KOHTEESEEN

Usko-Toivo-Rakkaus
3 e  ALE 1,50 e + postikulut 1,20 e (9.2. jälkeen 1,40 e)

Sisältää mallin ja langat, ei kangasta!
Tämä on ollut alunperin pakkaus, josta olen käyttänyt kankaan ja osan langoista. Langat (Anchor ja Cewec) olivat pakkauksessa täysinä dokkina, ja laitan mallin mukana loput langat, jotka riittävät varmasti vielä vaikka useampaankin pistelytyöhön.

Ristipistotyöhön tuleva teksti on mahdollista kirjoa suomeksi, ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi, kaikkiin löytyy tekstimallit. :)

♥♥♥♥♥

Kiitos jo etukäteen! ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)