Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, lokakuuta 06, 2014

Viikon pistot: Merimaisema (1. viikko)

Meinasi tulla otsikkoon "Marimaisema" (sormet tottuneet naputtelemaan tutun sanan), mutta "Merimaisema" tämä kuitenkin on nimeltään, vaikkei tästä ensimmäisestä kuvasta sitä vielä voisi uskoakaan:


Ensimmäinen viikko uuden pistelytyön parissa on takana, ja kerrankin pistelyviikko on sama kuin kalenteriviikko: aloitin pistelemisen viime maanantai-iltana. :) Tässä vaiheessa tästä ei ole vielä kummoisempaa sanottavaa, muuta kuin että katsotaan viikon päästä, mikä on silloin tilanne.

Hauskaa ja ihanan syksyistä tätä viikkoa! :)

8 kommenttia:

 1. On mielenkiintoista viikoittain nähdä, kuinka maisema muodostuu kankaalle. Tästä näyttää tulevan vaakatasossa oleva pistely. Olisikohan tuossa työn alalaidassa järviruokoa? No, se selviää vähitellen...
  Hyvää alkanutta viikkoa ja onnellisia pistelyhetkiä.
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vaakatasoon tämä tulee. Sarjassa on siten neljä pysty- ja kaksi vaakasuuntaista taulua. Minä en oikein itsekään hahmota, mitä tuossa alalaidassa on, mutta sepäs selviää minullekin aikanaan. :)

   Poista
 2. Mari teki merin, eiks se vähän ole samaa!! Kiva nähdä miltä valmiina näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Mari ja Meri eivät ole ihan sama asia; jos minun nimeni olisikin Meri, siitä tulisi sukunimeeni yhdistettynä aika hassu juttu... :) Kirjaimella on siis väliä!

   Poista
 3. Kyllä tämä voi olla "marimaisema" vaikka Merimaisema onkin -onhan e Sinun valitsema pistelytyö :) Aiemman postauksen tunikasta-hameeksi ol jälleen osoitus sun luovuudesta ja minusta lopputulos oli kyllä todella upea :) mahtava asu ja ne värit niin syksyisen kauniit :)

  VastaaPoista
 4. Marimaisema :D Varmasti tulollaan taas upea työ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin. Ja EI ole sitten isotöinen! ;)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)