Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, syyskuuta 11, 2014

Viikon pistot: Kevätpuro (2. viikko)

Toinen pistelyviikko Kevätpuron parissa on takana, tässä jälleen edistyskuvaa:


Kummasti tähän on taas pistoja ilmestynyt, vaikka itsestä tuntuu, että niin hitaasti etenee. Siksi kai nämä viikkokatsaukset ovatkin tärkeitä ainakin itselleni, kun ne antavat uskoa siihen, että jälkeä syntyy vähitellen. :) Itse puro näyttäisi edelleen olevan jäässä, kun en ole malttanut vielä niihin veden väreihin tarttua. Ensi viikolla se varmaan tuossa jo iloisesti liplattelee.

Iloista loppuviikkoa, nautitaan ihanasta syksystä! :)

8 kommenttia:

 1. Nyt näkyy jo sorsat puron reunalla.

  VastaaPoista
 2. Ihana! :) Totta, että eteneminen on pistelyssä suhteellisen hidasta, jolloin voi tulla se fiilis, että ei tämä etene ollenkaan. Vaikka monestihan asia ei ole lainkaan niin, sitä eroa on vain vaikeampi nähdä. Ensi viikolla lienet hyvin lähellä loppua, ainakin pistojen osalta, jos tämä noudattaa samaa tyyliä kuin edellisetkin pistelyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luulen, että ensi viikolla olen saanut ainakin kahdella säikeellä tehtävät ristipistot valmiiksi. Tähän tulee vähän enemmän pistoja kuin aiempiin, koska tämä on "täydempi", ei siis jää valkoisia kohtia lainkaan tuon nyt näkyvän kehyksen sisäpuolelle. Ja ehkä tavallista enemmän tulee niitä yhdellä säikeellä pisteltäviä ristipistoja. Voi mennä jopa tiukille, että tämän ehtii saada neljässä viikossa valmiiksi, edellisethän ovat valmistuneet vajaassa neljässä viikossa.

   Poista
 3. Valtavan sievä näyttää tulevan tästäkin maalaismaisema -ristipistotyöstä! Värit sointuvat tauluissa kauniisti yhteen, ja kiva idea noissa tauluissa on mielestäni se, että taulujen "kulmassa" on maisemaan kuuluvia eläimiä.
  Oletpa edistynyt paljon nytkin. Saat näistä ihanan tauluryhmän kotiinne.
  Leppoisaa, hyvää viikonloppua Sinulle. Ihanaa, että on syksy, yhä kirpakammat ja pimeämmät aamut ja värikäs luonto! <3
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voihan tämä maisema sopia kaupunkimiljööseenkin, ainakin tässä ihan meidän lähellä on vähän vastaavanlainen "puro", jossa sorsat asustelevat. :)

   Poista
  2. Olet oikeassa, sorsia näkee useinkin kaupunkimiljöössä. Tässä meidänkin kotimme lähellä, kaupungissa, on pieni järvi ja puro, jossa sorsat elelevät.
   Sari

   Poista
  3. Sorsat siis ovat sinullekin tuttuja eläimiä. :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)