Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, heinäkuuta 22, 2014

Viikon pistot: Hanhipari (2. viikko)

Viikon pistojen raportti venähti taas tosi myöhään, mutta enköhän ehdi vielä tiistai-illan puolella klikata "julkaise"-nappia, jos näpyttelen riittävän nopeasti... ;) Itse asiassa koko tämän illan (ja aika monen muunkin illan) pistelytuokio jäi tosi myöhäiseen, monena iltana olen lopetellut vasta seuraavan vuorokauden puolella, kun olen malttanut aloittaa vasta klo 23 jälkeen. Nettipelit ovat imaisseet minut viime viikkoina niin mukaansa, etten ole juuri muuta tehnytkään. Kun ajattelee pelaavansa ihan pikkuhetken vain, niin kohta huomaa koko päivän vierähtäneen. Jokailtaisesta ristipisto- ja äänikirjatunnistani pidän kuitenkin edelleen kiinni, vaikka muut käsityöt jäisivätkin vähemmälle. :)


Hanhiparin taustalle on tällä viikolla ilmestynyt vähän jo maiseman alkua, ja noita kehyksiähän tuli pisteltyä yhteensä varmaankin kolme iltaa. Suoraa viivaa on tietysti nopeampi pistellä kuin kuvioita, mutta kyllä se vaan aika yksitoikkoista on. Onneksi on hyvä äänikirja ollut kaverina! :)

Tästä jatketaan, ja kurkataan taas viikon päästä, missä ollaan menossa. :) Mukavaa tämän viikon jatkoa helteistä huolimatta!

7 kommenttia:

 1. Tämä on kaunis malli, odotan mielenkiinnolla mitä ensi viikko tuo tullessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän siihen ole sitten taas lisää pistoja ilmaantunut. :)

   Poista
 2. Noista ennen ja jälkeeen -kuvista on kiva katsella työn edistymistä, koska muuten sitä ei tajuaisi lainkaan noin selvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuvat ovat ennen kaikkea itselleni tärkeitä siinä mielessä, että välillä tuntuu kuin ei olisi saanut pisteltyä juuri lainkaan, mutta sitten viikkokatsauksessa huomaa, että onhan niitä pistoja tullut vaikka kuinka paljon.

   Poista
 3. Olipa yllättävää, että just sinä oot jumittunu peleihin. ;) Luulin, ettet lankeaisi semmoseen turhuuteen. Miä oon ajoittain ihan jumissa koneen spider pasianssiin. Pelaan sitä vaikeimmalla ja yritän saada sen läpi alottamalla alusta aina kun se jumittuu. Lähes kaikki pelit saa loppumaan, kun pelaa riittävän kauan... Pelaaminen nollaa kyl stressaavammatkin ajatukset aika hyvin, niinku lukeminenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, ei mitenkään yllättävää minusta! Mulla on aina joku tuollainen "turha" juttu menossa, mihin jumitun tuntikausiksi. Ennen lasten syntymää pelasin ihan mahdottoman paljon pitkiä ja haastavia pelejä, ja ennen kuin niihin tutustuin, niin saatoin pelata koko yön jotain Miinaharavaa (aikana, jolloin vielä muita pelejä ei tietokoneilla ollut). Tai jos ei ole joku nettipeli, niin sitten ratkon pulmatehtäviä ihan paperi+kynä -versiona, hiljattain netistä latasin monta pähkinä-/logiikkatehtävälehteä, joita aina silloin tällöin täyttelen. Usein nappaan tehtävälehden aamulla vessaan mennessäni, ja jään siihen niin jumiin, että kohta huomaan päivän olevan puolessa, ja minä vielä pyjamassani aamupala syömättä... (tai pahimmassa tapauksessa edelleen siellä vessassa) ;) Tai niin varmaan kävisi, jollei olisi perhe ruokittavana ja huollettavana. :D Lapset oli tuossa yhden viikon papan luona, niin tuli aika kiitettävästi pelattua koko viikko!

   Poista
  2. Niin ja tosiaan piti vielä lisätä, että näillä helteillä kun ei kykene tekemään yhtään mitään muutakaan, niin pelaaminen sisällä on oikein hyvää ajankulua. :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)