Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, toukokuuta 02, 2014

Aamun uutinen! :)

Luin tässä juuri aamun uutisia, ja täytyi tulla heti jakamaan teillekin:


Tässä vielä linkki Oulu-lehden nettisivuilla olleeseen uutiseen (josta tuo kuva on kuvakaappaus).

Nyt kun vielä tietäisi, missä tuo on, mutta ehkä Google kertoo... ;)Laitoin blogiini eilen illalla sanatarkistuksen päälle. Satunnaisesti tulleet roskapostit eivät ole minua tähän mennessä häirinneet (automaatti osaa ohjata ne suoraan roskapostikansioon), mutta eilen illalla tuli minuutin sisällä toistakymmentä pitkää sölkkäystä jollain itäeurooppalaisella kielellä, eikä automaatti osannut niitä kaikkia roskapostilaatikkoon siirtää (ja joka tapauksessa ne tulevat aina sähköpostiini, josta kyllä kaikki anonyymina tulleet kommentit poistan avaamatta). Niinpä tuo sanatarkistus on nyt ainakin jonkin aikaa päällä. Itse en siitä hirveästi tykkää muiden blogeissa kommentoidessani, mutta se on ainoa keino saada tuo spämmitulva ainakin hetkeksi rauhoittumaan. Toivottavasti se ei kuitenkaan teidän kommentointianne hidasta! :)

Kiitos vierailustasi ja hyvää perjantaipäivää! :) Ja nyt siivoamaan...!

12 kommenttia:

 1. Ikäviä noi roskapostit. Vielä niitä ei ole tullut, mutta tarttee kans laittaa sanatarkistus jos alkaa ilmaantua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle niitä on tullut 1-5 kpl päivässä, ja tosiaan ohjautuvat automaattisesti roskapostikansioon, eivätkä koskaan tule tänne blogiin näkyviin. Siksi eivät ole kauheasti mua häirinneet, vaikka niiden ilmestymisen sähköpostin kautta huomaankin. Eilinen ryöpsähdys oli kuitenkin ihan poikkeuksellista, todennäköisesti aamulla olisi ollut jo satoja spämmejä, jos en olisi heti laittanut sanavahvistusta.

   Mutta onneksi ainakin sinä jaksoit kommentoida sanatarkistuksesta huolimatta! :) Kiitos siitä!

   Poista
 2. Ompelukahvila kuulostaa kivalta idealta. Tosiaankin, missä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä uutisessa ei voinut mainita paikkaa, sehän olisi silloin mainos. :) Googlen mukaan paikka olisi Välivainiolla Ahmatiellä. Toivottavasti sinne löytää asiakkaita, kun ei ole ihan keskustassa.

   Poista
 3. Hauska idea (niin kuin kaikki käsitöihin liittyvät).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaikki käsityöhön liittyvät ideat ovat hyviä. :) Itse haaveilen neulekahvilasta, jossa olisi kahvila ja lankaliike (ja neuletapaamisia yms.) samassa. :)

   Poista
 4. Oho, toi on ainakin jotain ihan uutta. Varmaan ihan kiinostava keksintö yrittäjältä.
  Vai ruskaa täälä jo ootellaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tuossa jutussahan mainitaan, että samalla periaatteella on ompelukahviloita maailmalla, mutta ei vielä ennestään Suomessa.

   Ruskaa, syyssateita, syysmyrskyjä, sieniä, marjoja, pimeitä iltoja, kynttilänvaloa, kaamosta... kaikkea tätä odottelen innolla. Onneksi syksy tulee pian! :) ♥

   Poista
 5. Mukava idea tuo ompelukahvila. Roskaposteista minäkin olen kärsinyt nyt viikon verran. Aivan hirveästi tuli ja nyt on kontrollit päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo hyvä niitä ajatellen, joilla on tarvetta esim. korjausompelulle tai verhojen käänteille, mutta ei ole välttämättä varaa ompeluttaa niitä ammattilaisella, eikä myöskään ostaa omaa konetta. Esimerkiksi itse olisin nuorena opiskelijana voinut tällaista palvelua hyvinkin käyttää. Joskin hoidin sitten tällaiset ompelut joko kotona tai veljen luona käydessäni.

   Mietin myös, että tuollahan voisi kokeilla saumuria, jos haluaisi ommella esim. trikoovaatteita. Mullahan ei omaa saumuria ole, mutta joskus sellainen kyllä tuntuisi tarpeelliselta.

   Poista
 6. Minulla onneksi kaikki roskaposti on tähän mennessä mennyt suoraan roskiin. Enkä ota kommentteja s-postiini. Mutta eilen tosiaan tuli valtavasti ja pitkiä sepostuksia.
  Hyvää viikonloppua sinne Ouluun.... täällä aurinko paistaa mutta on hyytävän kylmä tuuli !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne minullakin menee, mutta aina silloin tällöin jokunen spämmi täytyy käydä itse siirtämässä roskiin. Minä tilaan kaikki kommentit sähköpostiin, koska muuten en tietäisi, milloin blogissani on kommentoitu. En viitsi alkaa selailemaan esimerkiksi vanhoja postauksia, koska kommentteja tulee niihinkin.

   Minä olen tästä Oulun säästä ihan pihalla, en ole käynyt kunnolla ulkona suunnilleen kolmeen viikkoon... tänään yritän päästä käymään edes kaupassa. Tai olen toki noita kauppa- ja päiväkodistahakureissuja tehnyt, mutta ei sitä oikein ulkoiluksi voi sanoa. ;) No, kunhan syksy tulee, niin pääsee sitten taas kunnolla ulkoilemaan! :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)