Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2014

Viikon pistot - Amour d'automne (1. viikko)

Viikon pistot olivat viime viikon tauolla (tavallaan, sillä edellinen työ valmistui), mutta nyt ollaan taas uuden ristipistotyön kimpussa. Tällä kertaa viikon pistoja esitellään näin keskiviikkoisin, koska aloitin tämän pistelemisen viime keskiviikkoiltana.


Olikin todella hyvä ratkaisu tehdä tämä sarjan viimeinen osa heti edellisen osan perään! Aiemmin näiden Couleur d'Etoilen mallien kanssa on ollut todella hidasta päästä alkuun, mutta nyt tuntui siltä, kuin olisi vain jatkanut edellistä työtä, vaikka tyhjästä kankaasta tämän toki aloitin. Ensimmäisen viikon pistojen määräkin kertoo siitä, ettei tällä kertaa ollut minkäänlaisia alkukankeuksia. :)

Minusta tuntuu siltä, että tästä Amour d'automnesta eli "syksyn Amorista" tulee minun suosikkini... ei pelkästään siksi, että rakastan syksyä - ja odotan sitä tälläkin hetkellä kovasti! :) - vaan tämä näyttää muutenkin kaikkein mielenkiintoisimmalta pistellä. ♥

Tästä jatketaan ja palataan viikon päästä näyttämään, miten homma on edistynyt! :)

Mukavaa pääsiäisviikon jatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)