Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, maaliskuuta 25, 2014

Yksi myssy jälleen

Viikonloppuna en jaksanut vielä aloittaa uutta isompaa käsityötä, vaan puuhastelin sunnuntaina esittelemieni pikkunyherrysten parissa, ja vastapainona virkkailin välillä sytomyssyä. Tällaisella värityksellä tällä kertaa:

Sytomyssy
Tehty ajalla: 21.-23.3.2014
Malli: Perusmyssy päälaelta alkaen
Lanka: Crelando Spring roosa (17-1927 TCX) ja oranssi (15-1153 TCX)
Langankulutus: 47 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: n. 60 cm
Muuta: Oysiin

Kamera ei halunnut toistaa noita myssyn värejä oikein, enkä saanut niitä kunnolla tietokonellakaan muokattua. Roosa lanka on oikeasti ihan kunnon roosaa, punaisempaa siis kuin kuvassa. Jotenkin se hukkuu kuvassa tuon oranssin varjoon, vaikka livenä ne näyttävät yhdessä ihan kivoilta. :)

Tämän myssyn valmistuttua minulla olikin useampi tunti, ettei minulla ollut kesken yhtään neule- eikä virkkuutyötä! :) Tuntuu mukavalta sikäli, että jokin aika sitten olin ihan ihmeissäni, kun kesken oli peräti neljä käsityötä, joista yksi on ristipistotyö. Nyt koetan vähän aikaa pysytellä yhdessä ristipistotyössä ja yhdessä neuletyössä - paitsi jos neuletyö ei sovikaan käsilaukkuneuleeksi, niin aina on sytomyssylankaa valmiina lähtemään matkaan. Muussa tapauksessa myssyt saavat olla minun puolestani vaikka vähän aikaa tauollakin.

Hyvää päivänjatkoa! :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis ja pirteän värinen myssy. Joskus on tosi vaikeaa saada värit oikein kuvaan, vaikka missä valossa yrittäisi kuvata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minä en jaksanut edes yrittää kuvata eri valossa, silloin oli jo ilta, joten oli ihan sama, minkä lampun alla olisin sitä kuvannut. Enkä viitsinyt lykätä seuraavaan päiväänkään, koska juuri sillä hetkellä oli sopivasti aikaa lätkäistä tämä postaus kuvineen blogiin. Olen siis laittanut tämän ajastuksella jo pari päivää sitten.

   Poista
 2. Kiva, keväällä kuvaaminen muuttuu haastavaksi ; jos talvella on liian. pimeää niin yks kaks muuttuu liian valoisaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekin tietysti. :) Auringonpaisteessa tulee ihan liian hailakat värit kuviin. Tämä on otettu ihan loisteputken valossa.

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)