Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, maaliskuuta 24, 2014

Viikon pistojen paluu osa 2

Viikon pistojen esittelyt palasivat blogiini viime viikolla. Nyt on siis tätä työtä tehty jo kahden viikon ajan, ja ihan hyvässä vauhdissa ollaan!


Viikko sitten Amor kykki vielä ilmassa, nyt hän on saanut laiturinnokan peppunsa alle ja ongessakin on koho tavoittelemassa vettä. Reunus on myös päässyt hiukan alulle, siinähän se suurin työ näissä onkin.

Unohdin viimeksi kertoa, mistä ristipistomallista on kyse. Tämä on siis Couleur d'Etoilen Amour d'été, kolmas osa sarjaa, jota olen pistelemässä. Talvi ja kevät ovat valmiina, kesä tekeillä ja syksyn saan pistellä viimeiseksi. :)

Kommenteissa pohdittiin, että näin pienten pistojen tekemiseen tarvitaan varmasti hyvä näkö. Niin minäkin luulin silloin, kun aloin ensimmäistä osaa tästä sarjasta pistellä. Tuskastuin, kun en oikeasti nähnyt niitä pistoja, joita yritin pistellä. Sitten päätin, että pistelen siitä huolimatta, etten näe mitä olen tekemässä - ja sehän onnistuu! Kankaassa kun on se "reikä", josta neula työnnetään läpi, niin riittää, kun sen reiän tuntee neulan kärjellä, ja sitten vain luottaa siihen, että kyllä se oikeaan paikkaan menee. Sillä taktiikalla minä näitä olen pistellyt, vaikken näekään, tuleeko pistoista siistejä vai rumia. ;) Paitsi sitten, jos otan kameran makroasetuksella lähikuvan ja tarkastelen pistoja tietokoneen ruudulta... Mutta näitä ei olekaan tarkoitettu tarkasteltavaksi lähietäisyydeltä, ne näyttävät kauempaa paljon paremmilta! :)

Viikon pistot jälleen ensi maanantaina!

2 kommenttia:

 1. Joo, minäkin pistelen noita tiheimpiä ja tummimpia kankaita (tai jos joskus harvoin olen erehtynyt yhdenylipistoihin) melkeimpä näppituntumalla:)
  Kivoja ovat nämä sinun amorisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä juttu, etten ole ainoa! :) Mutta kyllä minä päätin, että tämä sarja saa olla ainoa yhdenylipistely ainakin näin tummalle ja näin tiheälle kankaalle. Joku 25 ct Floba on ihan siedettävä yhden yli pisteltynä, siinä voisi mennä rajani jatkossa. :) Tämäkin olisi helpompi, jos kankaan ja langan värien välillä olisi suurempi kontrasti, nyt yksittäiset pistot jotenkin hukkuvat tuonne kankaan sekaan, vasta isommat alueet erottuvat kunnolla.

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)