Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, helmikuuta 11, 2014

Lisää lunta!

Taas sattui oikein kunnon lumisadepäivä juuri, kun esittelen uutta lumisadepalloa! :) Edellisen pallon kohdalla oli ihan sama juttu - hauskaa! :)

Lumisadepallo
Tehty ajalla: 1.-10.2.2014
Malli: Permin 92-9593 -ristipistopakkaus
Kangas: 14 ct valkoinen aida
Langat: Pakkauksessa DMC 726, 741, 3814, 157, 793, 792, 738, 3828, 610, 310
Pistot: Risti- ja jälkipistoja
Koko: 54x34 pistoa / peura, 50x36 pistoa / kirkko (n. 6,5 x 9,5 cm)
Viimeistely: Lumisadepallo
Muuta: ♥


Minun oli ihan pakko saada lopulta kaksi lumisadepalloa. Sen aiemmin pistelemäni mallin palloineen tilasin Ateljé Margarethan käsityökerhosta, jossa se oli joskus kuukauden kerhokäsityönä. Vasta myöhemmin Margarethalle tuli myyntiin myös tämä malli, joka on eri valmistajan eli Perminin tekemä (toisen valmistajana oli Svarta Fåret). Tykkään tästä mallista paljon enemmän, ja suorastaan harmitti, että olin mennyt jo sen toisen mallin tilaamaan, olisin halunnut mieluummin tämän. Mutta mikseipä minulla voisi olla kaksikin lumisadepalloa! :)


Tässä ne molemmat nyt ovat rinnakkain, kummassakin siis molemmilla puolilla eri kuva. :)

Tuota nyt tekemääni kuvaa oli muuten paljon mukavampi pistellä kuin aiemmin tekemääni, siinä oli ainakin jälkipistot helpompia, ja muutenkin kuvat ovat jotenkin selkeämpiä. Mutta kauniita ovat tietysti molemmat.

Ihanaa lumisadepäivää sinullekin! :)

14 kommenttia:

 1. Kyllä, ihania ovat molemmat!
  Minäkin tykkään lumisadepalloista, lapsena ne olivat jotain erityisen ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana rauhallinen tunnelma tässäkin pallossa.... ja lunta satelee :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit pallot - molemmat:) Lapsena minulla oli pallo, jota ravistelin ehtimiseen, mutta lopulta siitä kai haihtui vesi pois eikä siinä mallissa ollut lisäysreikää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En minäkään tiedä, voiko tuohon lisätä vettä, jos se haihtuu pois. On tuossa jokin tulppa, joten kai siihen periaatteessa voi vettä lisätä. Mutta käsittääkseni tuo sisällä oleva neste ei ole ihan pelkkää vettä, vaan siinä jotain muutakin ainetta, jotta ne hiutaleet leijailevat hitaammin. Ainakin joissakin askarteluohjeissa, joissa tehdään esim. säilykepurkista lumihiutalepallo, lisätään veden sekaan muutakin.

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)