Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, tammikuuta 01, 2014

Vuoden ensimmäinen neuletyö

Tämän vuoden ensimmäinen neuletyö on valmis! :) Ensimmäinen työ valmistui noin 14.40 Wienin uudenvuodenkonsertin virallisen ohjelman toiseksi viimeisen kappaleen aikana. Viimeisen virallisen ohjelmanumeron (joka oli yksi suosikki-Straussini "Ohne Sorgen") sekä kolmen ylimääräisen ajaksi piti kaivaa pistelytyö käsiin. :)

Neulevuosi 2014 alkoi ihan samalla tavalla kuin edellinen neulevuosi päättyi - eli etiopianutulla. Yhteistä näille nutuille on vielä käyttämäni raitalanka, vaikkakin pääväri on nutuilla eri.

Etiopianuttu
Tehty ajalla: 30.12.2013 - 1.1.2014
Lanka: Novita Nalle Luontopolku kaarna (869), Novita Wool beige (624)
Langankulutus: 72 g
Puikot: 3 mm
Koko: Vauva
Muuta: Etiopiaan


Tässä nutussa teinkin tuon helman niin, että vaalea beige kulki koko matkan mukana, eli kudoin sillä aina silloin tällöin yhden kerroksen raitalangan väliin. Tällä tavalla vältin peräti kahden langanpään päättelyn, kun aiemmissa nutuissa olen neulonut päävärillä vain joitakin kerroksia helman reunaan, katkaissut langan ja ottanut sen uudelleen käyttöön vasta tuolla yläosassa. Ihan hauskahan tästä tälläkin tavalla tuli. :)

Seuraavakin neule on melkein jo puikoilla (langat ovat valmiina jo sylissäni...), siitähän tulee sitten vuoden ensimmäinen aloitus! :D

Hauskaa tämän vuoden jatkoa!

10 kommenttia:

 1. Nyt jo ensimmäinen työ valmiina! :) Sinulla on niin kauniit uudet kuvat blogissasi, värit ja sävyt. Taiteellista ja tyylikästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuvat on otettu viime kesänä, kuvien lanka ja kangas ovat värjäyskurssin satoa. :)

   Nuttu oli jo kainaloihin saakka valmiina vuoden vaihtuessa, uudenvuoden konsertin aikana ehti helposti tehdä valmiiksi saakka. :)

   Poista
 2. Kivoja vuosiraportteja ja uuden suunnitelmia. Näitä on mukava lukea. Oma vuosi-meemi on vielä tekemättä, mutta tulossa se kuitenkin on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, jos joku näitä vihtii lukea. ;)

   Poista
 3. Olen aavistuksen järkyttynyt, että jollakin voi olla jo nyt tämän vuoden puolella aloitettu käsityö valmiina. (itselläni on kesken vuonna 1998 aloitettu työ). Minäkin katsoin filharmonikoiden konserttia. Huvitti se Barenboim johtamassa: välillä käsi taskuun ja välillä vain katseli soittajia. Ei menisi tutkinto läpi noilla kaavoilla :) Hyvää uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyllä väittänyt tuon olevan aloitettu tänä vuonna, ja jos tarkemmin luet tätä ja esimerkiksi aiempaa postaustani, niin huomaat, ettei niin olekaan. :) Kuvan alla lukee päivämäärät, jona aikana käsityö on tehty. :) Ja vielä erikseen mainitsen tämänkin postauksen lopussa, että seuraavasta käsityöstä tuleekin sitten tämän vuoden ensimmäinen aloitus. ;)

   Olihan se Barenboim melkoinen persoonallisuus, ei ollut partituuriakaan edessä, sitä ihmettelin eniten. Ja häiritsi ihan hirveästi se, kun se kiersi kättelemässä soittaja Radetzky-marssin aikana, eikä kukaan ollut näyttämässä pöljälle yleisölle, milloin pitää taputtaa hiljaa ja milloin kovaa. Kun sehän se on siinä jujuna, että ensin pitää malttaa läpyttää ihan vaan hissukseen sormenpäitä yhteen, ja sitten yhtäkkiä saa ryskätä oikein olan takaa. Tai sitten vaan oon muskarissa tottunut siihen, että soitetaan joko pppppp tai fffffffff. :D (lasten kanssa pitää tehdä kontrastit korostetusti)

   Sun pitäis nähdä Väiski Vemmelsäärestä se jakso, jossa Väiski johtaa orkesteria - sekin käyttää välillä käsien sijaan esim. kulmakarvojen kohottelua. :D

   Poista
 4. Taas saa joku pikkunen ihanan nutun.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)