Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, tammikuuta 31, 2014

Kuukauden viimeinen

Ehdin jo luulla, ettei tässä kuussa enää valmistuisi käsitöitä. Muuta niinpäs vain sain tehtyä tämän nutun valmiiksi hetki sitten.

Etiopianuttu
Tehty ajalla 29.-31.1.2014
Lanka: Novita Wool vaaleansininen (145) ja lila (750)
Langankulutus: 70 g
Puikot: 3 mm
Koko: Vauva
Muuta: Etiopiaan

Pahoittelen kuvan laatua. Kun kuvattavana on maailman hankalin väri eli violetti, niin siitä ei mitenkään saa kuvaa, joka toisi värin oikein esiin. Alunperin tuo tumma violetti näytti kuvassa tummansiniseltä, lähestulkoon mustalta, joten olen säätänyt kuvassa värejä, jotta sain sen näyttämään edes vähän enemmän violetilta. Mutta edelleen se on liian tumma, kun taas vaaleansininen näyttää enemmän violetilta kuin se on todellisuudessa. On se toki hieman violettiin vivahtava sininen, mutta ei ihan noin voimakkaasti. Kun taas tuo tumma violetti on luonnossa violetimpi kuin kuvassa. Kummallisia nuo värisäätöasiat. ;)

Käytin vaaleansinisen langan tähän nuttuun ihan viimeistä senttiä myöten loppuun. Violettia minulla oli jäljellä peräti pari täyttä kerää (kyllä, kutsun niitä silti jämälangoiksi!), joten sitä jäi vieläkin ainakin yhteen nuttuun.

Seuraavaksi onkin sitten luvassa kuukausiraporttia, jollen onnistu saamaan vielä ristipistotyötäkin tänään valmiiksi. ;) Nähdään pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)