Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, tammikuuta 13, 2014

Je fais des travaux manuels :)

Viime syksyn käsityömessuilta löysin unelmieni laukun, ihanan vihreän. :) Ainoa miinus laukussa on ollut se, ettei minulla juurikaan ole muita saman sävyisiä vihreitä vaatteita, paitsi juuri ne vaatteet, jotka sattuivat olemaan päälläni messuilla. Värikkäiden ulkovaatteideni kanssa ei minua ihan hirveästi häiritse, että laukku on jotain ihan eri väriä (minulla on talvisin joko keltaiset tai turkoosit toppavaatteet, niiden kaverina sitten punainen reppu ja vihreä olkalaukku). Mutta kun käytän ns. parempaa talvitakkiani, joka on tummanharmaa, niin se vihreä laukku pistää vähän silmään ainoana väripilkkuna, etenkin kun tuon takin kanssa käytän yleensä luonnonvalkoisia asusteita (päähine, huivi, käsineet) ja harmaita talvisaappaita. Olenkin tässä mietiskellyt, että voisin tehdä asusteet, jotka jotenkin sitoisivat tummanharmaan takin ja vihreän laukun kivasti yhteen. :)

Tänään sitten Tokmannilla käydessäni silmiini osui juuri oikeansävyinen vihreä 7 veljestä:


Kaveriksi ostin tummanharmaata, joka sopii myös takin kanssa yhteen. Näistäpä sitten pitäisi asusteita koittaa tehdä jossain vaiheessa. :)

Tietysti sitten minun tuurillani tuo laukku hajoaa heti, kun olen saanut yhteensopivat asusteet valmiiksi... ;)

Maanantaisin minulla on tapana opiskella itsekseni ranskaa kirjastosta lainaamani oppikirjan ja äänitteen avulla. Tänään opiskelemassani kappaleessa päästiin vihdoin tutustumaan harrastuksiin. :) Nyt osaan kertoa: Je fais des travaux manuels. J'adore la lecture. Mais je n'aime pas faire du shopping. (Teen käsitöitä, rakastan lukemista, mutta en pidä shoppailusta - jälkimmäistä väitettä on kyllä vaikea uskoa ylläolevan kuvan perusteella... ;) ).

Bonsoir! :)

12 kommenttia:

  1. Osuipas värit kohilleen. Ja kyllä mullekin tuli heti mieleen viimeisen virkkeen kohdalla, että tykkääthän sää shoppailusta: lankojen shoppailusta ainakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mää en todellakaan tykkää tehdä ostoksia, niitä on vaan pakko tehdä - myös lankaostoksia, jos meinaa jatkaa harrastustaan, tai saada vaikkapa tietynlaisia vaatteita ja asusteita itselleen. Jos tämä kaikki onnistuisi ilman ostamista, niin olisin todella kiitollinen! :) Vältän kaupassa käymistä viimeiseen asti.

      Poista
  2. No kohta on laukkuun sopivat asusteet,sinut tuntien siinä ei kauaa nokka tuhise :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, muistathan että olen toispuoleisesti halvaantunut, en tee käsitöitä enää samaa tahtia kuin aiemmin... nämäkin menevät todennäköisesti sinne to do -listan hännille. :)

      Poista
  3. Kivan näköinen väriyhdistelmä! Mulla ei tällä hetkellä myssyn ja kaulahuivin värit natsaa yhtään yhteen ja se häiritsee. Pitäisi mennä shoppailemaan, joka multa sujuu vähän liiankin hyvin. Pikku-Mimmikin viihtyy kaupoissa (yritän puolustella). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla pitää siis myssyn, huivin ja lapasten olla aina samaa sarjaa (= samoista langoista ja väreistä neulotut, mielellään myös samoilla kuvioilla), ja lisäksi niiden täytyy sointua takin väriin. :) Turkoosille takille mulla on muistaakseni ainakin kolmet asusteet... :)

      Poista
    2. Mulla oli samalla tavalla ennen. Vielä viime talvena tein kaulahuivin ja pipon samalla värillä ja kuviolla. Nyt mä olen siitä lipsunut. Ja se väri ei oikein sovi nykyisen vadelmanpunaisen takin kanssa. Harmaa voisi olla sopivan hillitty tai se mun aina ihannoima valkoinen. :) Jään seuraamaan, että mitä sä teet, jos saisin innostuksenkipinän. :)

      Poista
    3. Mulla voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin pääsen näitä tekemään. Ehkä ensi talveksi... ;)

      Poista
  4. Meinasin minäkin kommentoida, että riippuu, mitä shoppailee, mutta vastasitkin siihen jo:) Varmaan ainut kauppa, johon menen pakon sanelematta, on lankakauppa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ei tule käytyä lankaostoksillakaan muuta kuin tarpeen iskiessä, en osaa ostaa ilman, että tiedän mitä aion langasta neuloa. Tosin joskus jos on tilanne, että on ylimääräistä aikaa kaupungilla, niin on pakko kuluttaa se aika jossain. En kyllä silloinkaan mielelläni käy kiertelemässä esim. vaatekaupoissa, vaan mieluummin sitten lanka- ja askartelukaupoissa. Muiden kauppojen suhteen olen siirtynyt lähes kokonaan verkkokauppoihin (paitsi ruuat ostan vielä kivijalkakaupasta), sieltä vaan klik klik, eikä tarvitse lähteä kuin korkeintaan lähimpään Siwaan ostoksiaan noutamaan. :) Tai parhaimmillaan tuodaan tilatut romppeet kotiovelle, käytän kyllä sitäkin mahdollisuutta hyväkseni aina kun voin. Tosin olen kyllä niissäkin ostoksissani erittäin maltillinen, en vaan osaa ostella. :)

      Poista
  5. Tuo vihreä on niin ihana! Mulla on sitä yksi kerä (ollut jo vaikka kuinka kauan) enkä oikein raaski käyttää sitä, vaan säästelen, vaikka hiplaan sitä joka kerta kun jotain pitäisi tehdä. Ihan kuin se olisi maailman viimeinen vihreä lankakerä, eikä sitä saisi enää kaupasta. Pitäisi varmaan tehdä siitä jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niitä lankakeriä kannata kaapissa säilöä. ;) Mulla on ollut pitkään pakkomielle siitä, että kaikkia ihania värejä täytyy saada itselle, mutta nyt olen huomannut, että vaikka jonkun sesongin aikana jäisikin joku novitalainen lempiväri ostamatta, niin kyllä se taas jossain vaiheessa takaisin tulee. Tai sitten sitä väriä löytyy toiselta valmistajalta. :) Tuota vihreää on muuten ollut joskus muutama vuosi sitten myynnissä, nyt se on taas palannut.

      Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)