Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, joulukuuta 08, 2013

Viikon pistot

Kurkistetaan taas, minkä verran pistoja olen viikossa saanut tehtyä. Pistelyaikaa on ollut jälleen noin reilu tunti (= yksi cd:llinen) päivässä.Nyt kuvassa siis vain toinen pääty, ylhäällä viikon takainen tilanne, alhaalla tämän aamun otos. Katsotaan taas ensi sunnuntaina, miltä tämä silloin näyttää. :)


Liput liehuvat tänään Jean Sibeliuksen ja suomalaisen musiikin päivän kunniaksi. Sibelius on lempisäveltäjäni, ja Valse Triste yksi hänen kauneimmista sävellyksistään. Viime talvena kuulin Rajaton-lauluyhtyeen version Valse Tristesta, ja oli pakko kuunnella se moneen kertaan ja hämmästellä, mihin kaikkeen ihmisääni taipuukaan. Kuuntele ja hämmästele sinäkin! :)

Oikein ihanaa suomalaisen musiikin päivää! :)

10 kommenttia:

 1. Sibelius oli lahjakas säveltäjä.Onneksi musiikki on jäänyt, vaikka hän itse ei enää täällä olekaan. Ristipistotyökin on edistynyt paljon.
  Multa on jäänyt kokonaan kommentoimatta tuohon pari postausta alempana olevaan "hengen tuotokseen". Eli onnea kovasti, kun sävellys lähtee elämään "omaa elämäänsä". On varmasti hieno tunne, kun saa kuulla oman kappaleen erilaisia tulkintoja muiden muusikoiden esittämänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kornilta, että samassa kommentissa puhutaan sekä Sibeliuksen että mun sävellyksistä. ;) Pikkuisen eri sarjassa kuitenkin painitaan. :D Sibbekin olisi varmaan muuten ylpeä tuosta Rajattoman versiosta, sekinhän on sovitus hänen alkuperäisestä tuotoksestaan. Kuuntelinkin tänään Sibbeä ihan urakalla näin hänen juhlapäivänsä kunniaksi.

   Poista
 2. Reippaasti oot taas pistellyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on ihan kiva, kun saa aikaiseksi edes näitä pistoja, vaikka muuten en tahdo kovin reipas ollakaan. :)

   Poista
 3. Kiva seurata pistelysi edistymistä! :) Minullakin on alkanut syyhyttää kirjonnan pariin pitkästä aikaa, kun löysin kaapista vuosia sitten ostamani pyyheliinapeiton (valmiiksi piirretyn). En muista, mihin sitä silloin suunnittelin, mutta nyt jätin esille ajatuksella, että ensi kesäksi tekisin mökille. Kun siellä saadaan remppa loppuun, niin voisi juhlistaa pirttiä uudella peitolla. Taidanpa napata sinulta idean, kuvata kirjonnan edistymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se kyllä motivoi pistelemään, jos kuvaa edistymistään säännöllisin väliajoin. Joskus kun olen pistellyt harvakseltaan, olen saattanut kuvata edistystä vaikkapa kuukauden välein. Pistelyt kun etenevät niin hitaasti, että välillä tulee sellainen olo, että eihän tämä edisty yhtään. Mutta kun vertaa aiempaan kuvaan, niin hämmästyykin, että onpas se sittenkin edistynyt todella paljon. Voihan niitä kuvia ottaa myös vaan ihan omaksi ilokseen, jos ei halua kaikkia blogiin laittaa.

   Poista
 4. Kiitos Mari Muistamisesta ♥
  Olet sinä vaan aikamoinen nainen, kun jaksat noita pieniä pistoja tehdä.
  Kyllä minäkin tosin olen nuorena tehnyt paljonkin kirjailuja, mutta nyt en enää jaksa.
  Kun se koukku on kasvanut käteen, niin ei siihen oikein neula sovi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän nämä mitään pieniä pistoja ole, siinä taannoin tekemässäni enkelipistelyssä pistot ovat vain murto-osan näistä - nämä ovat minun kategoriassani varsinaisia jättipistoja! :D

   Poista
 5. Kylmät väreet menee vieläkin, kun juuri kuuntelin tuon Rajattomien version Valse Tristestä!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)