Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, joulukuuta 22, 2013

Viikon pistot

Tälläkin viikolla pistoja on tullut tehtyä tasaisesti tunti päivässä. Tässä taas ennen- ja jälkeen-kuvat:Tämä on oletettavasti nyt viimeinen "Viikon pistot" -väliraportti tästä liinasta, sillä uskon tämän valmistuvan ennen ensi sunnuntaita. Arviolta noin neljän-viiden tunnin työ tässä vielä on, eli pitäisi olla tunti päivässä -tahdilla valmiina viimeistään torstaina.

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa ja käsityön iloa alkavaan uuteen viikkoon! :)

10 kommenttia:

 1. Wau miten upeita.
  Ihanaa Joulunaikaa Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos liinan kehuista!

   Toivotukseen en voi muuta kuin huokaista, että milloinkahan pitkäaikaiset blogini lukijat oppisivat muistamaan, ettei meillä vietetä juhlapyhiä, enkä halua niitä mainittavan kommenteissakaan... Mukavaa loppuvuotta sinulle, minulla loppuvuosi jatkuu ihan tavallisen arjen merkeissä!

   Poista
 2. Kyllä tuosta vaan ihana liina tulee:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kunhan en sitten ihan viime metreillä kaada sen päälle teetä tai jotain... ;) Mulla on yleensä teekuppi kaverina pistelyn ja äänikirjan kanssa.

   Poista
 3. Sinä syksy ja talvi ihminen saat minulle tuolla liinallasi odottamani kesän mieleen.
  Kiitos siitä ♥

  ps. minunkin pitäisi kokeilla joskus tuota äänikirjaa. Siitä voisi olla nyt apua ja olisi ajatukset muualla, kuin sairauksessani !
  Mukavaa alkanutta viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että näistä pistoistani on sinullekin iloa. :) Siihen on ihan syynsä, miksi tätä pistelen, vaikken mikään kesäihminen olekaan... Kerron sitten liinan valmistuttua. :)

   Äänikirjat on kyllä mukavia käsitöiden seuralaisia, tai jos tykkää lukea ihan perinteistä kirjaa, niin sekin vie ajatukset mukavasti pois omasta arjesta. Kirjat ovat minusta ainakin paljon hyödyllisempää ajanvietettä kuin katsoa vaikka tv:stä saman ohjelman kymmenettä uusintaa... ;) Vuosi sitten sairastuttuani meni monta kuukautta tv:tä tuijotellessa, kunnes siihenkin kyllästyi ja aloin tajuta, että jos tämä sairastelu jatkuu pidempäänkin (kuten on käynyt), niin ehkä sen ajan voisi käyttää hyödyllisemminkin, tietysti omien voimavarojen rajoissa.

   Jaksamista sinulle ja hyvää tätä viikkoa! :)

   Poista
 4. Kaunis liina! Minäkin olen yrittänyt ristipistellä, mutten oikein saa hommaan otetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ristipistoissa sillä työn aiheella on kyllä iso merkitys pistelymotivaatioon. Samoin esimerkiksi kangas tai langat vaikuttavat siihen, miltä se pisteleminen tuntuu; toiset tykkäävät isommista ja toiset pienemmistä pistoista, jotkut tykkäävät pistellä aidakankaalle ja toiset vihaavat sitä. ;) Tästä liinasta voin sanoa, että aihe ei ole oikein mieluinen eikä juuri tuon tiheysluokan vitivalkoinen aidakangas mikään lempparini, mutta motivaatiota lisää se tarkoitus, mihin tämä tulee. Siksikin olen nyt järjestelmällisesti pistellyt tätä tunnin päivässä, että saan tämän valmiiksi, koska muuten tämän pisteleminen saattaisi jäädä.

   Poista
 5. Minulle on mysteeri, miten neulalla ja langalla saadaan noin eläviä kuvia. Muistan, kun nuorena yritin ja sain aikaan risuaidan, jossa oli lanka solmussa. Sen jälkeen olen tyytynyt ihailemaan toisten töitä.
  Mutta vielä minä joskus.... yritän uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata luovuttaa, aina voi yrittää uudelleen, kyllä se joskus sitten onnistuukin. :) Mullakin on langat hyvin usein solmussa, niin ristipistoissa kuin neuleessakin. Oon paraikaa selvittämässä neulelankoja... ;)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)