Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, joulukuuta 31, 2013

Joulukuun raporttia

Näinpä tämä vuoden viimeinenkin käsityökuukausi on saatu päätökseen. Tehdään nyt katsaus kuukauden käsitöihin, ja vähän laajempi katsaus vielä koko käsityövuoteen seuraavassa postauksessa.


 Joulukuussa valmistuivat:

 • 11.12. Raitamekko (neuloen), langankulutus 582 g
 • 15.12. Korusetti (virkaten), langankulutus 6 g
 • 15.12. South Bay Shawlette (virkaten), langankulutus 228 g
 • 17.12. Etiopianuttu (neuloen), langankulutus 77 g
 • 17.12. Etiopianuttu (neuloen), langankulutus 73 g
 • 19.12. Ikkunakoriste (virkaten), langankulutus 11 g
 • 19.12. Ikkunakoriste (virkaten), langankulutus 8 g
 • 25.12. Sukat (neuloen), langankulutus 130 g
 • 25.12. Mansikkakori-liina (ristipistellen)
 • 28.12. Etiopianuttu (neuloen), langankulutus 75 g
 • 29.12. Etiopianuttu (neuloen), langankulutus 73 g

Lankaa kului joulukuussa 1263 grammaa, mikä jää vuoden keskikulutuksen alle, kuten jäi marraskuussakin. Mukavasti noita valmiita töitä on silti syntynyt, oikea käsi on vaan niin reilusti hidastunut, mikä tuntuu muuten tätä tekstiä kirjoittaessakin. Hauskasti muuten noita käsitöitä on valmistunut tässä kuussa "pareittain", joko kaksi samanlaista työtä peräkkäin ja/tai kaksi valmista työtä samana päivänä. :)

Lankaostoksilla en käynyt koko kuukauden aikana, koska marraskuisen "Älä osta mitään" -päivän innostamana päätin pitää joulukuun "Älä osta mitään" -kuukautena, minkä sain aika hyvin pidettyäkin, ruoka- ja päivittäistavaraostoksetkin jäivät ihan minimiin. :) Kukaan ei myöskään antanut minulle lankaa koko kuukautena, eli kerrankin meni reilusti miinukselle lankavarasto. Mahtoikohan olla jopa ainoa kuukausi tänä vuonna - se nähdään illemmalla ilmestyvässä vuosiraportissa...

Pistelytöitä tein jokaisena kuukauden päivänä lukuunottamatta 26.12., jolloin pistelyt jäivät väliin yksinkertaisesti siitä syystä, että tarvitsin hieman mietintäaikaa ennen seuraavan työn aloittamista, sekä 30.12., koska uppouduin niin syvästi vääntämään menneen vuoden käsityötilastoja, että vuorokausikin ehti siinä tohinassa jo vaihtua... ;) Toivon tämän pistelytahdin jatkuvan myös tulevalle vuodelle! :)

Tässä välissä en vielä listaa tulevia käsityöhaaveitani, vaan teen vielä koko vuoden koosteen yhteen postaukseen, ja sitten huomenna - eli ensi vuonna - alan suunnitella tulevan vuoden ja tammikuun käsitöitä. Palataan pian - mukavaa päivän jatkoa! :)


2 kommenttia:

 1. Kylläpä on mittava määrä ihania käsitöitä! Mukavaa uutta vuotta Sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Samoin hyvää vuoden viimeistä päivää! :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)