Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, lokakuuta 08, 2013

Varsinaista väri-ilottelua ;)

Blogini lukijat ovat tottuneet täällä värikkäisiin neuleisiin ja kuviin. Joku saattakin nyt ihmetellä, että onko seuraava kuva otettu mustavalkoasetuksilla, mutta ei - ihan värikuva se on, vaikkei uskoisi. ;) Olen todellakin tehnyt neuleen tuosta aina yhtä pirtsakasta mustasta, elävöittäen sitä räväkällä harmaalla ja iloisella vaaleanharmaalla. :D

Perusraitasukat
Tehty ajalla: 6.-8.10.2013
Malli: Perussukat
Lanka: Novita 7 veljestä musta (099), harmaa (043), vaaleanharmaa (047) sekä Viking Vilma musta (609)
Langankulutus: 149 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: 42
Muuta: Operaatio Villasukkaan. Sukkasato nro 16.

Hämmästyttävää huomata, että jos yhdistää kolme rumaa väriä, niistä voi tulla jopa ihan kivannäköinen lopputulos - jos tykkää tuollaisesta. ;) Ja varmasti joku tykkääkin, siksi nämä lähtevätkin hyväntekeväisyyteen Operaatio Villasukan kautta.

Jos joku ei usko, että olen oikeasti tehnyt näin synkänväriset sukat, niin tässä vertailun vuoksi sama kuva värillisenä ja mustavalkoiseksi muokattuna:


Värikuvaksi tuon vasemmanpuoleisen erottaa lähinnä taustan keltaisuudesta. :)

Sain kulutettua tähän kaiken mustan 7 veljeksen lankakopastani, ja se loppui kärkikavennuksissa vähän keskenkin. Tein muutaman viimeisen kerroksen molempiin sukkiin Viking Vilmalla, joka on vähän 7 veljestä ohuempaa, mutta eroa ei todellakaan huomaa tuolla kärjessä.


Sukkasatoon nämä ovat nyt minulta kuudestoista pari. Satoilu jatkuu uuden suunnitelmani mukaisesti, eli näiden paksujen hyväntekeväisyyssukkien jälkeen on vuorossa ohuemmat sukat itselleni - ja niistä ei taatusti väriä puutu! :D

Sukkien värittömyydestä huolimatta toivotan teille värikkäitä syyspäiviä! :)

12 kommenttia:

 1. Vallan tyylikkäät sukat. Mun mielestä musta-valkoisessa yhdistelmässä on aina jotakin hyvin tyylikästä, vaikka ei se tietenkään mitään väri-ilottelua olekaan.

  Hienot korut tuossa edellisessä postauksessa. Uskoisin, että kyllä sinut noista messuilla tunnistetaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Makujahan on monenlaisia. :) Mää oon varmaan saanut yliannostuksen nuorempana mustaan pukeutumisesta (äiti osti mulle aina pelkästään mustia vaatteita, ja edellisessä ammatissakin pukeutumiskoodi oli pääasiassa musta jakkupuku), joten koitan kiertää tämän musta-valko-harmaa-osaston nykyään mahdollisimman kaukaa. Onneksi nykyisessä työssä värikäs pukeutuminen on erittäin suotavaa, ja kotonahan saa olla vaikka kuinka riemunkirjavissa. Mulla ei oo tällä hetkellä yhtään mustaa vaatekappaletta, ei edes mustaa sukkaparia. :D Tai no, yhdet unihanskat on musta-valko-harmaa-raidalliset, mutta niitä ei pimeässä kukaan näe. (Juu, nukun hanskat kädessä! :D Mutta vain siksi, ettei yöksi laittamani käsivoide tahraisi ihan joka paikkaa.)

   Poista
 2. Ai nuoko synkät ?
  Ei todellakaan. Aivan ihanat niin minunlaiset ♥
  Tykkään tuhannesti noista, lisää vaan tuollaisia värejä :)

  ps. helpotti kun kuitenkin järkytyksen takia vielä uskaltauduit blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin kommentoin edellisellekin, niin makuja on monenlaisia. :) Siksi voin luottaa, että näillekin löytyy varmasti ottaja. Ja tiedän, että omalle äidilleni tällaiset sukat olisivat varmasti jo liiankin kirjavat! :D

   Kyllä minä sinun blogiisi uskallan tulla, sitä kun joka aamu säikähtää omaa peilikuvaansa, niin ei sen jälkeen enää pienistä hätkähdä. ;)

   Poista
 3. Et kai vaan luullut että loukkaannuin ?
  Huumoria olla pitää, sehän piristää, ja minkäs sitä kuvalleen voi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen minä jo oppinut huomaamaan, että meillä on yhtä kieroutunut huumorintaju. ;)

   Poista
 4. Minä tykkään tästä väri-ilottelusta. :) Mulla on vähän sama homma, että yhteen väliin oli kaikki vaatteet mustia ja nyt en halua ostaa mustaa. Mutta sukkiin ne kelpaisi kyllä. Kaunis raidoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toisilla vaan on erilaisempi maku kuin toisilla. ;)

   Poista
 5. Tyylikkäät sukat! Minähän inhoan myös mustaa väriä ja minulla on ystävä, joka käyttää lähinnä vain mustaa. Mutta hän saakin lahjaksi aina mahdollisimman riemunkirjavia sukkia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minun tekisi myös mieleni antaa esim. äidilleni joskus jotain tosi riemunkirjavaa lahjaksi, vaikka tuskinpa hän sitä rohkenisi sitten käyttää. Seuraavaksi synttäriksi kyllä suunnittelin ruskean, beigen ja - hui kauhistus - punaisen yhdistelmää hänelle, vähän piristystä mustien vaatteiden joukkoon. ;) Onneksi värimakuja on ihmisillä monenlaisia, eikä varsinaisesti "rumaa" väriä olekaan, on vain vääränlaisia ympäristöjä tietyille väreille. Esimerkiksi minä olen ihan vääränlainen ympäristö mustalle. ;)

   Poista
 6. VAUH! miten upeat ja tyylikkäät sukat.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)