Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, lokakuuta 23, 2013

Kuponkiuutiset ;)

Onpas mukavaa istua kotona teekupposen ääressä ja kuunnella sateen ropinaa! :) Ihanalta kuulosti sateen ropina tänään myös pinkin sateenvarjon alla - ja eihän pinkki sateenvarjo kädessä voi muuta kuin hymyillä! :)

Kävimme pinkin sateenvarjoni kanssa tänään paitsi kuntoutuksessa myös katselemassa Lankamaailman tarjontaa. Sinne suuntasin käsityömessuilta saamani -20% kupongin ansiosta - minulla on vielä toinenkin alekuponki, joten ehkä täytyy hyödyntää se vielä ennen tämän kuun loppua...


Tästä pallerostahan minä teen sitten sateenvarjooni yhteensopivat sukat! :) Tai oikeastaan kaveriksi huivilleni, jonka olen virkannut ohuemmasta Zauberballista, mutta samalla värityksellä. Tämä on vähän vahvempaa Zauberballia, ja kun juuri tätä lemppariväriäni oli vain yksi pallero hyllyssä, niin pitihän se ostaa. Varsinkin, kun sai sen -20% alennusta. :)

Ostin myös 0,6 mm virkkuukoukun - ei pelkoa, että alkaisin noin ohuilla langoilla virkkaamaan, mutta tämän pitäisi mahtua siemenhelmien reiästä läpi, niin että voisin joskus kokeilla helmiä neuleissa ilman, että tarvitsee pujotella niitä etukäteen lankaan.

Ihanaa syksyisen sadepäivän jatkoa kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Ihana lanka ja juuri oikea pinkkiin sateenvarjon väriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi vaan sateenvarjokeleillä ei yleensä tee mieli esitellä villasukkiaan, vaan ne ovat kurahousujen ja kumppareiden alla piilossa. :D

   Poista
 2. Tosi ihanaa lankaa, tuosta tulee taatusti upeat sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli tarkoitus tehdä jo siitä ohuemmasta Zauberballista sukat, mutta kun ostin sitä kaksi palleroa, niin jotenkin niistä sitten vaan syntyi huivi. En edes tiennyt olevan olemassa paksumpaa Zauberballia, ennen kuin tähän palleroon törmäsin. :)

   Poista
 3. Nättiä lankaa! Minullakin on yksi pallero odottamassa mahdollisesti kaulaliinaksi muodostumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihanaa lankaa, ja siinä on hauskat värivalikoimat!

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)