Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, lokakuuta 04, 2013

Arvonnan voittaja

Lämpimät kiitokset arvontaan osallistuneille! :)

Kommentteja tuli arvontapostaukseen 69 kappaletta, joista muutama oli unohtanut yhteystietonsa, joten jouduin heidät jättämään arvonnan ulkopuolelle - no, sehän luki säännöissäkin aika selvästi, että näin tulen tekemään. Joka tapauksessa osallistujia oli ihan huima määrä, kiitos mielenkiinnostanne! :)

Aika monta vanhaa tuttua oli kommentoijien joukossa, mutta joukossa myös muutamia uusia tuttavuuksia. Blogillisten uusien tuttavuuksien blogeja olenkin nyt käynyt kurkkaamassa ja lisännyt joitakin lukulistallenikin, jospa tulisimme paremmin tutuiksi tulevaisuudessa. :) Yllättävän monta kommenttia oli sellaisiakin, jotka kertoivat seuranneensa blogiani pitkään, mutta eivät ole koskaan aiemmin kommentoineet. Rohkaisisinkin teitä kommentoimaan myös jatkossa ihan "tavallisiakin" postauksia - niistä kommenteista ei ole tavarapalkintoa luvassa, mutta takaan, että kivan kommentin jättämisestä tulee hyvä mieli sekä kommentoijalle että minulle. :) En itsekään aina jaksa joka blogissa kommentoida, mutta niinä päivinä, jolloin kommentoin ahkerasti, huomaan olevani loppupäivän paljon paremmalla mielellä. Siitä vain tulee niin iloiseksi, kun voi käydä kehumassa toisen tekemää kaunista käsityötä tai muuten vain mielenkiintoista blogikirjoitusta. :)


Arvonnan voittajakin oli tällä kertaa sellainen lukija, joka ei tietääkseni ole aiemmin kommentoinut, vaikka onkin blogiani seurannut pidempään. Päädyin suorittamaan arvonnan ihan perinteisenä lippuarvontana; karvainen käsi löytyi onnettareksi, sillä pienemmät kädet olivat jo käyneet levolle. :)


Voittajaksi nousi Anonyyminä kommentoineen, mutta yhteystietonsa jättäneen Merjan lappu. Onnittelut! :) Olen laittanut voittajalle sähköpostia, mutta jos se ei jostain syystä tule perille (tällaiset arpavoittomailit saattavat usein ohjautua roskapostiin), niin varmuuden vuoksi myös oma osoitteeni, johon voittaja voi olla yhteydessä: marska_77@yahoo.com


Muistin virkistämiseksi tässä vielä se palkinto, mikä lähtee toivon mukaan ensi viikolla matkaan.

Vielä kerran onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille! :)

14 kommenttia:

 1. Paljon onnea voittajalle, puikot suihkimaan ja suu makiaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että muutkin onnittelevat, se on reilua meininkiä. :)

   Poista
 2. Olisin osallistunut, mutta tuo pyyntö laittaa kommenttiin oma sähköpostiosoite sai mielen muuttumaan. Syystä tai toisesta en vain halua ilmoittaa sitä näin julkisesti. Joissakin blogeissa on arvonnan voittajan toivottu ottavan yhteyttä, mitä tapaa minä pidän parempana. (Vaikka saattaakin käydä niin, että voittaja ei sitten ilmottaudukaan.)

  Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on joskus käynyt niin, että arvonnan voittaja on ollut joku blogiton/nimetön, eikä ole sitten ilmoittautunutkaan. Sitten olen arponut uudestaan palkinnon, jonka jälkeen ensimmäinen voittaja onkin ilmoittautunut, että minä se alkuperäinen voittaja olisin ollut. Toisaalta tykkään myös siitä, että ylipäätään ihmiset jättäisivät kommentoidessaan nimensä, josta voin tunnistaa ihmiset jatkossakin; blogillisten kohdalla on helpompaa, kun linkki vie suoraan blogiin, ja voi tutustua sitä kautta ihmiseen paremmin. Blogittomien ja varsinkin anonyymien kohdalla on vähän vaikeampaa, kun kuka vaan voi periaatteessa laittaa minkä vaan nimen kommenttiinsa.

   Mulla itselläni on useita sähköpostiosotteita, joista tuo yahoon osoite on sellainen, mitä käytän netissä jos on pelkoa, että tulee roskapostia, eikä tuo osoitekaan kerro minusta esimerkiksi koko nimeäni. Sitten on toinen "virallisempi" osoite muotoa "etunimi.sukunimi at palvelimentunnus", jonka laitan kaikkiin virallisiin ja asiallisiin yhteyksiin - joku "marska_77" kun ei todellakaan annan hyvää kuvaa esim. työhakemuksessa. ;) Työsähköposti on vielä erikseen, sillä hoidan pelkästään työasiat. Ja sitten on vielä gmail-osoite, joka minulla on olemassa ainoastaan näitä Bloggerin tunnuksia varten, senkin alkuosa on ihan jotain muuta kuin etunimi.sukunimi, mutta en käy sitä lukemassa käytännössä koskaan, joten jos sinne joku jotain laittaa, niin jää kyllä lukematta.

   Bloggerista puuttuu valitettavasti mahdollisuus jättää sähköposti näkymättömiin, mikä on mahdollista Vuodatuksen ja Wordpressin blogeissa. Mutta nyt siis laitoin tällaisen ehdon arvontaan osallistumiselle, ja jokainenhan voi sitten omalla kohdallaan sen päätöksen tehdä, haluaako osallistua, eihän se millään muotoa pakollista ole. Itse en esimerkiksi koskaan osallistu minkäänlaisiin arvontoihin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Toivottavasti voittaja näkee onnittelunne. :)

   Poista
 4. Onnittelut voittajalle! Kauniista langasta syntyy varmaankin jotain kaunista ja lämmintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, nätisti sanottu. :)

   Poista
 5. Hei,
  Osallistuin ja voitin! Kiitokset Marille. Harvemmin olen arpajaisisa voittanut.
  Yt. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ja onnea - joskus se voitto osuu omalle kohdallekin. :)

   Poista
 6. Onnea voittajalle! Tuo lanka on kyllä herkullisen väristä.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut Merjalle! Kiitos Marille järjestämisestä! - Katsoin lanka-suklaa-kuvaa vielä kerran ja huomasin vasta nyt marimaisen jujun: tietysti Fazerinan ja Royaleiden päällyspaperit synkkasivat langan kolmeen väriin.
  Hienoa lokakuuta - ei loskakuuta - kaikille! Nyt niitä lämpimiä neulomuksia jo tarvitsee!
  Terveisin Maijeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, eikö se ole jo vuosien blogituttavuuden jälkeen käynyt ilmi, että mulla on pakkomielle värien yhteensointuvuuden suhteen! :D

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)