Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, lokakuuta 10, 2013

Aleksis Kiven päivänä

Aleksis Kiven päivän kunniaksi päätin hyödyntää Tokmannin 7 veljestä -tarjousta:


Kaksi kerää yhteishintaan 7,50 e - ja tällä kertaa ostin tosiaan vain kaksi enkä kaksikymmentä niin kuin joskus. ;) Tosin ostin sitten normaalihinnalla kaksi Nalle-kerääkin. Väreistä/värittömyydestä varmaan arvaattekin, mihin tarkoitukseen nämä tulevat... olen selvästikin huolissani materiaalin riittämättömyydestä ensi viikon värjäyskurssille, vaikka olen kyllä tehnyt messuillekin muutamia ennakkotilauksia lankamyyjiltä, valkoisia nekin. No, liian materiaalin kanssa pärjää aina, niiden värjäämistä voi sitten jatkaa kotioloissakin.

Jokainen neulojahan on tietysti lukenut Seitsemän veljestä -kirjan, eikös? Jollet ole, niin lue ihmeessä! :) Seitsemän veljestä ei ole ainostaan ensimmäisiä suomenkielisiä romaaneja, vaan myös yksi parhaista - melkoinen taituri tuo Aleksis Kivi. :)

Hyvää loppuviikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Olipa hyvä tarjous ja aina vaaleat on tarpeen. Innostuin tosi paljon tuosta koolaidauksesta ja tilasin lisää värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värjääminen vie kyllä mennessään. :)

   Poista
 2. En ole värjäämistä vielä kokeillut, mutta 7 veljestä on kyllä luettu:)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)