Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, syyskuuta 18, 2013

Shoppailua ja syksyä

Iloisia uutisia oululaisille: Dropsin lankoja saa nyt Nappi-Kikasta! :) Harmitti, kun Lumoava Lanka lopetti alkuvuodesta, koska ehdin ihastua Dropsin Fabeliin ja Muskatiin (muita Dropsin lankoja en olekaan vielä kokeillut). Kärkkäisellähän niitä toki myytäisiin, mutta olen päättänyt boikotoida kyseistä kauppaa heidän julkaisemansa Magneettimedia-lehden juutalaisvastaisten kirjoitusten vuoksi. Vaikka Kärkkäisellä on Novitan langat halvempia kuin muualla ja hyvä Dropsin lankojen valikoima, niin mieluummin hankin nykyään lankani vaikka vähän kalliimmalla toisista kaupoista.

Eilen sitten osui lehdessä silmääni Nappi-Kikan mainos Dropsin lankojen saatavuudesta. Siispä heti tänään piti lähteä sinne ostoksille! :) En toki varta vasten lähtenyt, vaan minulla oli aamulla fysioterapeutin aika ja iltapäivällä vielä unipolygrafia-aika, niin siihen väliin jäi aikaa uuvuttaa ja kipeyttää itsensä kaupungilla. Sopivasti vielä Citybussi vei minut kuntoutuspalveluiden ovelta suoraan Nappi-Kikan ovelle, niin eihän siellä voinut olla käymättä. :)


Värjäämistä ajatellen sekä tulevalle värjäyskurssille että kotikokeiluihin ostin muutaman kerän Fabelia. Yhdet pitkät sukat ihan värjäämättömästäkin luonnonvalkoisesta on suunnitteilla, joten siihenkin saattaa osa näistä päätyä. Alekorista löytyi puoleen hintaan pari kerää ihanan väristä Cataniaa, jota ostin sitten sytomyssyjä ajatellen. Mitään uutta ja ihmeellistä ei ole näemmä sitten käsityörintamalla luvassa, kun lankaostoksetkin ovat vaan sukkalankaa, värjäysmateriaalia ja sytomyssylankaa, eli jatketaan samalla linjalla kuin tähänkin asti. :)

Laitetaanpa samaan postaukseen nyt muutamia syksyisiä kuvia, joita räpsin viime viikolla:


Kuka kuvassa piileksii?


No Ossi Oravahan se! :) Tapasin tämän otuksen viime viikolla kirjastoon mennessäni. Se katseli minua pitkään ihan kuin poseeratakseen kameralle, mutta juuri samalla hetkellä, kun kamera räpsäisi, Ossi Orava päätti loikata toisaalle; tässä kuvassa se on juuri ponnistamassa. :)Näitä ihania pihlajanlehtiä kuvasin myös samalla matkalla kirjastoon.


Pihlaja onkin tänä syksynä kerrassaan upea! Viime syksynä pihlajat hehkuivat täynnä marjoja, tänä vuonna marjojen sijaan punaisina hehkuvat lehdet. Tämä kuva on otettu meidän rapun tuuletusparvekkeelta. Kuva ei valitettavasti päästä värejä oikeuksiinsa, ne hehkuvat paljon kirkkaampina luonnossa!


Asuntomme parvekkeeltakin saa ihailla ainakin yhtä pihlajaa juhla-asussaan. :) Juu, pihlaja on edelleen lempipuuni. :)

Ihanaa viikonjatkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Kauniit syyskuvat ja niin ihanat sukkaset, jos toisetkin.

  VastaaPoista
 2. "Vanha kansa" sanoo ettei pihlaja jaksa kantaa sekä marjoja että lunta. Onkohan tulossa runsasluminen talvi. Kauniita sinun syyskuvasi, samaa mieltä Magneetin kirjoituksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääpi nähtäväksi, pitääkö vanhan kansan uskomukset paikkansa. Toisaalta viime syksynä oli niin mahtava pihlajanmarjavuosi, että varmaan senkin vuoksi tämä vuosi tuntuu niin vähämarjaiselta. Mutta ruska taas on ihan ennennäkemätön! :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)