Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, syyskuuta 26, 2013

Katse kävijälaskuriin PÄIN!

Kävijälaskuri lähestyy uhkaavasti tasalukua 500 000. Siis puoli miljoonaa kävijää blogissani vuoden 2009 alusta laskien - WAU! Vanhassa Vuodatuksen blogissani paukkui myös aikoja sitten puoli milliä rikki (lopettamisen jälkeenkin sinne on edelleen tullut yli 100 000 käyntiä), joten yhteensä näitä minun höpinöitäni on luettu jo reilusti yli miljoona kertaa.

KIITOS! :)

Haluan palkita puolennenmiljonannen kävijäni, joten jos kävijälaskuri (blogin oikeassa sivupalkissa) näyttää sinulle tasalukua 500 000, olet oikeutettu palkintoon! Olehan siis tarkkana. Tarkkana kannattaa olla myös muiden tasalukua lähentelevien numeroiden kanssa, sillä jos tuota tasalukua 500 000 ei bongaa kukaan, palkinnon saa lähimmäksi osunut, eli ilmoitelkaahan kommentteihin myös niitä muutaman numeron alle tai yli bongattuja lukuja. :)

Tasaluvun tai sitä lähimmän lukeman bongannut saa valita itselleen yhden seuraavista palkinnoista:

HOPEATOFFEE
Hopeatoffee-sukat, koko n. 38-39, 7 veljeksestä neulotut
+
Hopeatoffee-karkkipussi

KOLMEN VÄRIN COCKTAIL
100 gramman vyyhti itse värjäämääni Nallea, värit ruskea-sininen-vihreä
+
Kolme makoisaa suklaalevyä/-patukkaa

APPELSIINISUKLAA
100 gramman vyyhti itse värjäämääni Nallea, väri ruskean eri sävyjä
+
Appelsiini-tummasuklaalevy

Jätäthän tasaluvun tai läheisen lukeman bongatessasi kommentin sekä jonkinlaisen yhteystietosi (blogiosoite/sähköposti). Onnea bongailuihin! :)

Edit: ONNEA HEPSILLE JA MENNINKÄISELLE! Molemmat bongasivat tasaluvun, johtuen siitä, että kävijälaskuri tunnistaa, miltä koneelta sivulle tullaan, eli jos käy sivulla lyhyen ajan sisällä useasti / painaa sivun päivitysnappia, laskuri ei huomioi näitä jälkimmäisiä käyntejä. Mutta koska emme voi tietää, kumpi on se "todellinen" bongaaja, annan palkinnon molemmille. Hepsi ehti ilmoittaa bongauksestaan ensin, joten hän saa valita ensin palkinnon, ja ilmoittikin haluavansa ruskean paketin. Menninkäinen saa valita joko Hopeatoffeen tai Kolmen värin cocktailin. Ilmoitattehan yhteystietonne osoitteeseen: marska_77@yahoo.com. Kiitos ja onnea vielä kerran! :)

25 kommenttia:

 1. Tässähän täytyy olla tarkkana! :)

  VastaaPoista
 2. HEP 500 000!
  -Menninkäinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista, nyt kävi niin, että tuli kahdelle sama lukema. Johtuu todennäköisesti siitä, että Hepsi kävi minuuttia aiemmin sivullani, ja kun hän tuli pian sivulle uudestaan tai painoi sivun päivitystä, niin kävijälaskuri ei ota hänen käyntiään huomioon, koska kävijälaskuri tunnisti, että kyse on samasta kävijästä. Mutta jotta homma menee reilusti, niin annan molempien valita palkinnon, sopiiko?

   Laitan tästä vielä uuden postauksen.

   Poista
 3. Minulla 500 001! :)
  terveisin turkulainen Tuula

  VastaaPoista
 4. Jos satuin olemaan eka, niin tuo ruskea setti on lähinnä sydäntäni. =)

  VastaaPoista
 5. Nyt on jo 500 004. Onneksi olkoon komeasta kävijämäärästä.

  VastaaPoista
 6. Äh, myöhästyin!
  Onnea komeista kävijäluvuista!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut hienosta kävijäluvusta! :) Omalta osalta meni ohitse reilusti. Onnea myös onnekkaimmalle! :)

  VastaaPoista
 8. Onnea isosta kävijämäärästä ja onnittelut myös voittajille. Hyvin olet jaksanut päivitellä blogiasi ja ahkeraanpa vielä, mukava näillä sivuilla käydä:)

  VastaaPoista
 9. Oikein paljon onnea mahtavasta kävijämäärästä ja onnea myös voittaneille!

  VastaaPoista
 10. No voi harmi, että piti olla päivä koululla:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitäpä ei voi tietää, mihin aikaan päivästä se tasaluku täällä pyörähtää. Aamulla oli lukemat jotain 499750 kieppeillä, 500000 tuli täyteen puoli kahden maissa ja nyt illalla on jo 500285, eli on tämän päivän aikana tullut viitisensataa käyntiä. Piti itsekin oikein miettiä, milloin laitan ilmoituksen bongauskisasta, kun tiesin näiden lukemien kertyvän hurjaa vauhtia, ja olin vielä itse aamupäivän pois koneen ääreltäkin. Mutta aina ei voi onni osua omalle kohdalle. :)

   Poista
 11. Uskomaton kävijämäärä. Ei ihme, täällä on kiva vierailla. ONNEA

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)