Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, heinäkuuta 07, 2013

Sanasi annoit

Sunnuntaipäivä kului Haapajärvellä muutaman tuhannen muun ihmisen seurassa.


Henki ja ruumis on ravittu taas vähäksi aikaa. Hernekeitto ja körttipastillit ravitsivat jälkimmäistä, kuva kertoo oleellisimman hengenravinnosta. Seurapenkissä en virkkuukoukkua kaivanut kassissa, autossa mennen tullen kylläkin. :)

Mukavaa viikon alkua!

5 kommenttia:

 1. Hei!
  Huomasin tämän postauksesi otsakkeen toisessa blogissa ja kiinnostuin. Kiva saada terveiset juhlilta. Tänään kuuntelimme radiosta eilen nauhoitetut päiväseurat.
  Ikävää kun uutiset eivät juurikaan kerro näistä suurista hengellisistä juhlista, rokki- ym tapahtumista kyllä.

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva löytää käsityöblogi, jossa mainitaan Herättäjäjuhlat! Lapsena kävin niissä aika monena vuonna. Viimeksi olen ollut Seinäjoella -09. Sittemmin en ole päässyt, kun ovat olleet niin kaukana. Mutta onneksi vanhempani käyvät niillä edelleen joka vuosi; sain tänään tuliaisiksi pussin salmiakin makuisia körttipastilleja. Tuo kuvassa näkyvä virsi on muuten yksi suosikeistani; jonkin säkeistön lopussahan lauletaan "Meidänkin salli kuljettaa suloista armon sanomaa." Siitä tulee aina mieleen kummityttöni Salli, jolla on Sulo-niminen pikkuveli. :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos juhlaterveisistä. Minä olin juhlien jumalanpalveluksessa mukana netin kautta.

  VastaaPoista
 4. Olipa tosiaan mahtava yllätys,kun sai näin terveisiä JUHLILTA!Kiitos!Tänä vuonna en ollut juhlilla,mutta ensi vuonna toivottavasti saan olla Lapuan juhlilla.

  VastaaPoista
 5. Kiitos juhlaterveisistä.
  Kuuntelin juhlia körttiradiosta, kun en tänä vuonna päässyt mukaan. Mutta ensi vuonna Lapualla!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)