Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, heinäkuuta 29, 2013

Miami Vice ;)

Puuvilla(sekoite)lankajämien muuntaminen sytomyssyiksi jatkuu, tällä kertaa vuorossa Novitan Miamit sekä ne muutamat Kaste-grammaset, jotka vielä edellisistä myssyistä jäivät jäljelle.

Sytomyssyt 5 kpl
Tehty ajalla: 28.-29.7.2013
Malli: Perusmyssy päälaelta alkaen erilaisin sovelluksin
Lanka: Novita Kaste vadelma (540) ja persikka (250), Novita Miami beige (602), keltainen (211), lila (715), minttu (311), persikka (269), vadelma (555) ja vihreä (303)
Langankulutus: 264 g
Virkkuukoukku: 4 mm
 Koko: Persikka myssy n. 57 cm, tasaraitaiset myssyt n. 59-60 cm, minttusuklaata vadelmakastikkeella -myssy n. 55 cm
Muuta: Oysiin

Kyllä tämä langanjämien tuhoaminen myssyihin on vaan niin hauskaa ja rentouttavaa puuhaa! :) Minä ainakin nautin, kun saa vaan virkata menemään ilman ohjetta ja laittaa aivot siksi aikaa nollille. Toisaalta taas haastetta tuo langan riittäminen ja se, mihin saa viimeisetkin metrit käytettyä hyödyllisesti. Koskaan ei voi myssyä aloittaessaan tietää, millainen siitä tulee valmiina. :)

Lisää myssyjä pääsee koukulle ihan kohta. Taidan vielä tämän päivän aikana ylittää jälleen yhden pyöreän rajapyykin sytomyssyjen kokonaismäärän suhteen - arvaatkos, mikä pyöreä luku nyt on vuorossa? :) (vihje: aloitin myssyjen teon 3,5 vuotta sitten ja viime syksynä valmistui minulta sadas myssy)

Mukavaa maanantain jatkoa! :)

12 kommenttia:

 1. Olipas täällä paljon minulle uusia postauksia muutaman päivän blogitauon jälkeen. Tuo alempana ollut kukkahattu oli ihana. Jos tekisit tilaustöitä, tilaisin sulta sellaisen:)
  Pitäisikö arvata jotakin tuohon sytomyssyjen määrään? Hmm, jos viime syksynä niitä on tullut sata täyteen, niin voisiko niitä olla nyt 150? Ei kai kahtasataa kuitenkaan. Arvaan siis 150.

  VastaaPoista
 2. Olipas raikkaita myssyjä, tosi kauniit väriyhdistelmät olit tehnyt! Tuota 150 minäkin veikkaisin! :-)

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs olet ahkera myssyn tekijä:)

  Veikkaisin minäkin tuota myssyjen määrää, olis sittenkin huimat 200

  VastaaPoista
 4. siis olisko, tarkoitin kirjoittaa:)

  VastaaPoista
 5. Ihanat raikkaat sävyt näissä myssyissäsi.

  VastaaPoista
 6. Täällä kanssa Miamit puikoilla ;) Vapaa Valinnasta löysin mintunvihreää 2e kerä niin tokihan tarttui mukaan !

  VastaaPoista
 7. Voi miten minä tulin taas iloiseksi katsellessani viimeiset postauksesi, kun olet taas ahkeroinut sytomyssyjä noin paljon. :) Arvaamaan en niiden kokonaismäärää ala, mutta ihanan paljon niitä on. Monen päässä niitä on jo. :)
  Tosi kaunis myös tuo lierihattu tuolla hiukan aiemmin, niin ihanat värit.

  VastaaPoista
 8. Ihania myssyjä! Ja en halua arvata samaa lukua kuin muut joten minun veikkaus myssyjen määräksi on 160. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos siun mie löysin Nappi Kikan nettisivut. Kiitos!
  Ehkä oisin huomannu ne aiemmin, jos vierailisin blogeissa enempi tietokoneella. Yleensä luen näitä puhelimella jotain oottaissa.
  Mahottomasti sie olet myssyjä saanu aikaseksi. Kauniin värisiä vielä. :)

  VastaaPoista
 10. Hienoja myssyjä jälleen olet tehnyt. Täytyi ihan käydä tekemässä kierros blogissasi ja sieltä löytyneiden pipojen perusteella minunkin veikkaukseni on se 150 myssyä, mikä on kyllä aivan mieletön luku. Meikäläinen kun ei saa sitä yhtäkääm myssyä tehtyä eikä edes omille lapsille mitään päähineitä vaikka miten olisi toiveita ja yritystä.

  VastaaPoista
 11. Oletpa ollut ahkera! Ihania värejä, niin sinun värisiäsi!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)