Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, heinäkuuta 31, 2013

149.-154.

Myssyjä lisää!

Sytomyssyt 6 kpl
Tehty ajalla: 29.-31.7.2013
Malli: Perusmyssy päälaelta alkaen, erilaisia sovelluksia
Lanka: Drops Muskat keltainen (30), punainen (12), sininen (15), turkoosi (32) ja vihreä (53)
Langankulutus: 406 g
Virkkuukoukku: 4 mm
Koko: Kaksi myssyä n. 58 cm, yksi myssy n. 59-60 cm ja kolme myssyä n. 55 cm
Muuta: Oysiin

Nyt on taas puuvillalankojen jämät muokattu kaikki sytomyssyiksi. :)

Arvuuttelin aiemmin, mikä pyöreä luku minulla tulee täyteen sytomyssyjen määrässä, ja moni osasikin päätellä oikein, eli maanantaina valmistui 150. sytomyssy, se on kuvassa ylhäällä oikealla. Yhteensä olen nyt tehnyt näitä sitten 154 kappaletta tammikuusta 2010 alkaen. Tahti on kiihtynyt viimeisen vuoden aikana, sillä viime syksynä valmistui sadas myssy (siinä vaiheessa olin sytomyssyillyt reilut 2,5 vuotta), ja vajaassa vuodessa on syntynyt reilut 50 myssyä lisää. Näitä on ollut mukava tehdä, mutta siinä on myös taustalla se ikävä tosiasia, että kaikille myssyille on tarvitsijoita Oysin ja muidenkin sairaaloiden syöpäosastojen potilaina. Onneksi tällaisella pienellä eleellä voi tuoda valoa heidän elämäänsä!


Kevään ja kesän aikana näitä sytomyssyjä on kertynyt kaapin täytteeksi. En ole vain jaksanut lähteä näitä toimittamaan eteenpäin. Aiemmin toimitin yleensä sellaisen hedelmäpussillisen myssyjä kerralla eli noin 15 kappaletta mahtui yhteen pussiin. Nyt näitä on kertynyt iso kassillinen eli 35 kappaletta. Täytynee käydä huomenna reissu Lankamaailmassa, että pääsevät myssyt viimein perille tarvitsijoille.

Palaan vielä tänään linjoille kuukausiraportin kanssa, samalla saakin alkaa jo suunnata katsetta syksyyn ja villaisempiin käsitöihin. :) Mukavaa illanjatkoa, nähdään taas pian!

4 kommenttia:

  1. Hurja määrä! Olet ansainnut tunnustuksen, sellainen on sinulle blogissani!

    VastaaPoista
  2. Taas niin kauniita raitasytomyssyjä. Onnittelut myös komeasta lukemasta!

    VastaaPoista
  3. Melkoinen läjä myssyjä! Ihanan värikkäitä kaiken lisäksi, luulisi monelle löytyvän mieluinen.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)