Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, kesäkuuta 19, 2013

Maraton

Välillä vähän muutakin kuin värjäystä... Koska on keskiviikko, aloitin kuudennen Harry Potterin äänikirjan kuuntelun ja pistelin perinteiset neljä tuntia ristipistoja.


Viime viikkoiseen nähden tuli taas illan aikana kivasti edistystä. Linnut ovat oksillaan, ja enää puuttuu muutama kukkanen. Houkuttelisi kovasti tehdä tämä nyt kesäkuun puolella vielä valmiiksi, ollaan niin lähellä loppua! :)

Huomenaamulla täytyy lähteä käymään Oysissa, mutta eiköhän iltapäivällä päästä taas jo väripatojen ääreen... :)

4 kommenttia:

 1. Sepäs olikin edistynty mukavasti. Ja mikäs sen parempaa pistelyseuraa kuin Harry Potter:)

  VastaaPoista
 2. Onpas sopivasti näitä värjäysjuttuja, kun olen itsekin menossa serkkuni luo värjäyskurssille eikä aikaisempaa kokemusta ole muuta kuin kauniiden lvärien ihailu. Nuo keltaiset ovat todella kauniita. Kumpaa pidät parempana pohjavärinä, valkoista vai luonnonvalkoista? Onhan se harmaakin.

  VastaaPoista
 3. Kainis: Mää oon värjännyt nyt valkoisella (valkaistu), koska mun äitini tuli ostaneeksi niitä tarjouksesta, niin ajattelin sitten värjätä kaikki sillä, niin sävyt varmaan paremmin passaavat yhteen. Mutta luonnonvalkoiseen tarttuu ehkä paremmin, ja sävystä tulee murretumpi. Toissatalvena värjäsin sipulinkuorilla kokeeksi valkaistua, luonnonvalkoista ja harmaata; valkaistusta tuli vaaleankeltainen, luonnonvalkoisesta tummankeltainen ja harmaasta pronssinvärinen. Sopivat kyllä keskenään hyvin yhteen! Ja värjätähän voi myös värillistä lankaa (paitsi mustaa ei kannata ;) ).

  VastaaPoista
 4. Kiitos, tykkään murretuista väreistä, ehkä se on tuo luonnonvalkoinen, jos neulon itselleni.. Jokainen voi värjätä kilon lankaa tällä kurssilla.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)