Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, kesäkuuta 04, 2013

Luontokuvia

Kameran hajoamisessa - vaikka se aina v***ttaakin hajoamishetkellä - on aina se hyvä puoli, että saa ostaa uuden kameran, joka yleensä osoittautuu edellistä paremmaksi. Alkuinnostuksessa on hauska kokeilla kameran ominaisuuksia. Tässä siis pieni luontokuvapläjäys:


Helteillä meillä on aina öisin parvekkeen ovi ja keittiön ikkuna auki, jotta niiden synnyttämä ristiveto vähän viilentää asuntoa yön aikana. Joskus yöllä pääsee sitten sisään kutsumattomia vieraita. Tämä amppari löytyi maanantaiaamuna keittiön ikkunan välistä, ei ollut siis sisäpuolella eikä ulkopuolella, vaan avonaisen ikkunan lasien välissä. Sain ujutettua ampparin mainoslehtisen avulla ikkunan alitse ulkopuolelle, mutta niin kovasti se kaiketi tykkäsi meillä olla, ettei se halunnut lähteä ikkunalaudalta mihinkään, vaan jäi siihen pitkäksi aikaa oleskelemaan niin, ettei saatu laitettua ikkunaa kokonaan kiinni, jottei ampparin jalka olisi jäänyt ikkunan väliin. Varovasti laitoin sitten ikkunaa sen verran kiinni, ettei amppari enää pääse sisään, mutta ettei se kuitenkaan vahingoitu. Meillähän ei tapeta hyttysiä, kärpäsiä eikä amppareita, vaan yritetään opastaa ne ystävällisesti ulos tai pois kävelemästä käsivarren päältä. :)


Saman yön aikana saimme myös toisen kotieläimen, joka kylläkin halusi pysytellä keittiön ikkunan ulkopuolella. Lapsia huvitti, kun tämä kaveri ei liikahtanut koko päivänä. Arvelisin, että koska kyse on yöperhosesta, se varmaankin nukkui päiväsaikaan tuossa meidän ikkunassa. :)


Kamera oli mukana illalla värjäyskurssilla, joten kotiinpalatessa oli mukava testailla kameran supermakroa... ;)


Pihlaja kukkii - luvassa siis toivottavasti taas kaunis syksy punaisine marjoineen! :) Odotan sitä kovasti...!


Mukavaa päivänjatkoa!

2 kommenttia:

  1. Jestas, kun sää oot kiltti amppareille:) Niiden kannattaa ehdottomasti pysytelä siellä teidän suunnalla, koska täällä niitä odottaa vähän heikompi kohtalo...

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)