Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, toukokuuta 15, 2013

Keskiviikkoillan perinteinen

Täytyy koittaa välillä otsikoida näitä ristipistomaraton-postauksia muutenkin kuin vain "maraton". ;) Mutta sitäpä tässä on taas tämä ilta harrastettu.


Alkaa olla jo tuttu juttu, että neljässä tunnissa ehtii noin neljä kukkasta saada aikaiseksi, kuten "ennen" ja "jälkeen-kuvia vertailemalla voi huomata. Tosin nyt tuli tehtyä neljä pientä kukkaa ja puolikas isoa kukkaa. Elän toiveessa, että ensi keskiviikkona saisin tuon enkelin vasemmalla puolella olevan kukkakaaren kokonaan valmiiksi, sen jälkeen pääsisi oikean puoliskon kimppuun. :)

Tämän työn kanssa on kyllä melkein pakko pitää kiinni noista maratonilloista, ilman niitä tämä varmaan jäisi ikuisiksi ajoiksi roikkumaan. Mutta kun kalenterissa on säännöllisesti yksi päivä ja tietyt kellonajat, joka on pyhitetty pistelemiselle ja äänikirjalle, niin väkisinkin tämä aina edistyy. Ja mukavaahan tätä on tehdä, kun vaan saa ryhdyttyä hommaan.

Palailen taas pian neuleiden merkeissä bloggaamaan...! :) Kiva, kun kävit vierailulla!

4 kommenttia:

 1. Hei Mari-maratoonari!
  Oletin sinun sirtyvän jo oikeanpuoleiselle kukkakaarelle, mutta siihen tuleekin kolmas "kerros".-Kävin viimeksi siellä mallisi sivuilla ja mielestäni muistin hahmon, miten kuvio jatkuu, mutta enpä sitten tarkkaan kumminkaan.Taitaapi ristipistoilutauti tarttua pikkuhiljaa. Tosin hämäläisellä sen itämisaika on pitkä.
  -Pirteän pipon sait valmiiksi eilen.
  Heleätä loppuviikkoa ja sitten helluntaita!
  Maijeli

  -Tekemäsi pipo on

  VastaaPoista
 2. Anteeksi taas virheet!
  Laistan esikatselut , ja sitten jää virheitä.
  Maijeli

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä ristipistotyötä, itsellä vähemmän näitä tullut tehtyä, kanavatöitä olen tehnyt useammankin.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)