Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, toukokuuta 21, 2013

Kaksoset

Kuukausi sitten blogiini tupsahti härkä, kun siirryttiin horoskoopeissa Härän jaksoon. Tänään alkaa sitten Kaksosten kausi, joten oli ihan pakko viime yönä punnertaa maailmaan kaksoset:


Nämä kaksoset eivät ole identtisiä ainakaan siitä päätellen, että toinen on harmaantunut enemmän kuin veljensä. Veljeksiksi heidät kuitenkin tunnistaa, ja koska he ovat syntyneet vain muutaman minuutin ikäerolla, niin pakko heidät on kaksosiksi uskoa. :)

Tuo kaksosten horoskooppi sai minut pohdiskelemaan, onkohan meidän lähisuvussa (lasken lähisukuun oman ja sisarusteni perheet sekä vanhempani) peräti eniten kaksosia horoskoopissa (kaksossisaruksia suvussa ei ole). Siltä ainakin tuntuu, sillä kesäkuun alussa neljän päivän sisään osuu kolmet synttärit, ja neljännetkin mahtuvat reilun viikon sisään. Kesäkuu on kyllä suosituin synttärikuu lähisuvussamme, mutta pari synttärisankaria menee rapu-merkin puolelle ja kolme kaksosten puolelle, ja yksi kaksonen on sitten syntynyt ihan toukokuun lopulla. Mutta kun näitä sukulaisten synttäreitä aloin oikein kalenterille sijoittamaan, niin kyllä myös kauriita ja leijonia on suvussa samoin neljä kappaletta kumpaakin, kuten kaksosiakin. Rapuja ja vaakoja on seuraavaksi eniten, ja yksi tai kaksi härkää, neitsyttä, skorpionia ja jousimiestäkin mahtuu joukkoon. Se minua vaan hämmästyttää, että meidän suvussa ei ole ainoatakaan syntymäpäivää vesimiehen, kalojen tai oinaan merkeissä, eli helmi-, maalis- tai huhtikuussa! Olen päässyt siihen käsitykseen, että maaliskuu olisi tilastollisesti kaikkein suosituin syntymäkuukausi, mutta eipä vaan ole meidän suvussa. ;) Miehen vastaavasta lähisuvusta kyllä löytyy synttäreitä helmi- ja huhtikuultakin, mutta edelleenkin se maaliskuu pysyy synttärikalenterissa ihan tyhjänä, tosin en ihan kaikkien "sukuun naitujen" syntymäpäiviä edes tiedä. Hassu juttu. :) Miehen puolen suku kun lasketaan mukaan, niin silloin kyllä kauriit voittavat horoskoopeissa ylivoimaisesti, eli molemmissa suvuissa on synnytty ahkerasti vuodenvaihteen molemminpuolin. Ensi vuoden alussa onkin tiedossa iso juhlasuma, kun viiden päivän sisään mahtuu ysikymppiset ja seitenkymppiset, ja siinä välissä pitäisi ehtiä yhdet 6-vuotissynttäritkin itse järjestää. Ja sitten tulee viiden kuukauden tyhjä jakso ilman synttäreiden häivääkään. :D Yleensähän noista synttäreistä kyllä selviää tekstarilla (jos muistaa lähettää sellaisen), mutta pyöreitä on kiva muistaa sitten edes kortilla. :)

Tällaista pohdintaa tuo kaksosten horoskooppi minussa kirvoitti. Minä en noista horoskooppimerkeistä niin välitä, mutta kertoohan se sen verran, että mihin aikaan vuodesta ihminen on syntynyt. Tai jos tietää kiinalaisen horoskooppimerkin niin siitä voi päätellä syntymävuoden. Enempää noita horoskooppijuttuja tänne blogiin ei mahda tullakaan, näistä on vaan saanut mukavasti aasinsiltaa noiden hahmojen esittelyyn - ja ennen kaikkea motivaatiota tehdä hahmoja valmiiksi!

Seimiasetelmasta puuttuukin nyt tämän jälkeen enää yksi hahmo, arvaatko kuka? :)

Ihanaa tiistaipäivää kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Kivat kaksoset synnytit! :) Minäkin olen joskus laskeskellut mielessäni lähipiirin horoskooppimerkkejä,ja meillä eniten esiintyy juuri tuo teiltä puuttuva Kalat,eli maaliskuu :) Toiseksi eniten taitaa olla vesimiehiä ja neitsyitä...

  Minä en ole seurannut tuota sinun seimiasetelman rakennusta,joten en osaa sanoa,mikä sieltä puuttuu,mutta heitetäänpä nyt vaikka se Jeesus-lapsi :) Jotenkin tuntuu loogiselta :)

  VastaaPoista
 2. Hienot kaksoset! Itse olen kala ja mies vesimies:D Muita kaloja en sukulaisissa muista, mutta tuttavapiirissä niitä on sitäkin enemmän. Kala ilmeisesti hakeutuu kalaparveen.

  VastaaPoista
 3. Meillä vietetään tänään kaksoset-synttäreitä, muuten lähisuvussa on karjunut ja karjuu eniten leijonia! Pari tasoittavaa vaakaa joukossa ja skorpioni, rapu, kauris.
  Hauskana sattumana itselläni, em isälläni ja miehen em isällä sama syntymäpäivä:)

  VastaaPoista
 4. Ai unohdin aivan, vastasyntynyt puuttunee.

  VastaaPoista
 5. Mainiot kaksoset, itse olen kaksonen ja ens`viikolla juhlin viiskymppisiä.Tyttik.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)