Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, maaliskuuta 04, 2013

Keskivahvojen lankojen projekti osa 1

Muistanette, kun ostin tammikuun alussa alesta erilaisia Nalle-vahvuisia lankoja, lähinnä Nallea itseään sekä Woolia ja Viking Vilmaa. Lisäksi äitini toi omia Nallen jämänöttösiään minulle tätä "keskivahvojen lankojen projektia varten", ja tarvitsenpa tähän projektiini hieman kultalankaa ja mohairiakin. Muistin virkistämiseksi pari tammikuista kuvaa:


Joku tai jotkut blogini lukijoista kummastelivatkin kommenteissa, mikä ihme projekti minulla voi olla kyseessä, kun kelpuutan siihen jopa inhokkiani mustaa sekä harmaata ja muita aika "tummia" värejä. Tuolloin kerroin projektiin tarvittavan paljon erilaisia värejä - myös niitä "rumia" ;) - mutta ihan pikkuisetkin nöttöset riittävät. Joitakin värejä tarvitaan enemmän, ja siksi ostin myös täysiä keriä, vaikka tuskin niistä kuluu kuin osa tähän juttuun. Ja vuoden alussa tekemistäni Nalle- ja Wool-neuleista olen myös ottanut jämäkerät tämän projektin käyttöön.

Langat siis haalittiin tätä projektia varten tammikuussa, mutta vasta maaliskuussa sain projektin viimein aloitettua. Tässä perjantaina aikaansaatua:


Oho! Mitäs tässä kuvassa oikein onkaan? Ainakin siinä on käytetty osaa äidiltäni saamista jämänöttösistä. ;)

Vaikka yleensä minulla on kesken ainoastaan yksi neuletyö, jonka teen yhtäjaksoisesti alusta loppuun (en siis jätä sitä "odottamaan" viikkokausiksi), niin tämä "keskivahvojen lankojen projektini" on poikkeus. Tämän on tarkoituskin olla vähän pidemmän aikavälin projekti niin, että teen siihen tuon kuvan kaltaisia osasia aina silloin tällöin.

Nyt saattekin arvata, mitä tästä on tulossa! Alin kuva antaa jo vähän vihjettä, mutta voitte myös tarkastella lankojen värimaailmaa - jokaista väriä varmasti tarvitaan ainakin hiukan! Toinen vihje on se, että tämä koostuu kuvan kaltaisista pienistä hahmoista. Kolmanneksi vihjeeksi kerron, että minun on tarkoitukseni tehdä tämä työkäyttöön, kunhan vain pääsisin sairaudeltani töihin palaamaan. Jos siis joku tietää mitä teen työkseni, niin sekin voi olla arvokas vihje. ;)

En lupaa mitään palkintoa arvaamisesta, mutta saatte arvata ihan arvaamisen ilosta. ;)

Mainiota maanantaita ja alkanutta viikkoa! :) Muistattehan myös käsityökirpparini, siellä on vielä paljon hyvää tavaraa jäljellä! :)

11 kommenttia:

 1. Aurinkoista huomenta.
  Mietin ensimmäisen kuvan jälkeen, että jokin työjuttuahan tuosta on tulossa...

  VastaaPoista
 2. Hiiriiltä näyttävät,liekö johonkin leikkiin rekvisiittaa tulossa???

  VastaaPoista
 3. Arvaan, että tulossa on jouluseimi. Kultalangasta sain aavistuksen.
  -Ulla

  VastaaPoista
 4. Seimi jouluksi, tai sitten pääsiäisasetelma.

  VastaaPoista
 5. Ensin ajattelin Nooan arkkia, mutta sitten tuo kultalanka alkoi mietityttää ja tuumasin, että olisko kuitenkin seimiasetelma.

  VastaaPoista
 6. Vai niin... sinun inhokkivärit on minun suosikkejani :)
  Onneksi ollaan erilaisia, muuten kävisi aika tylsäksi :)

  VastaaPoista
 7. Suloisia ovat! Heh, kuvittelin olevani kovinkin omaperäinen arvauksissani, mutta näköjään en olekaan: Nooan arkin eläimistöä tai jouluseimeä minäkin ajattelin, mutta kun sinä et tuosta joulusta niin piittaa, niin arkki olisi minun ykkösveikksukseni.

  VastaaPoista
 8. Arkki tuli minullakin ensimmäisenä mieleen mutta nuita tyyppejä on kuvassa kolme eikä kaksi eli minunkin veikkaus osuu jouluseimeen :)

  VastaaPoista
 9. Voih, olen niin mielenkiinnolla odottanut että mikä se uusi projekti tulee olemaan, vaan etpä meitä lukijoita ihan liian helpolla päästä! :)
  Nooan arkki minullakin tuli mieleen, mutta samoin kuin aiempaa kommentoijaa häiritsee se, että "tyyppejä" (voi miten hauskasti sanottu!)on kolme.
  Olisiko projekti kuitenkin jotain pääsiäiseen liittyvää, kun teet niin nopsasti käsitöitä, että tähtäys jouluun tuntuu ihan liian pitkältä ajalta.

  VastaaPoista
 10. Olisivatko nuo lampaita? Jouluseimeä myös veikkaan:) -J-

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)