Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, maaliskuuta 09, 2013

Käsityökirpparilla ale!

Aioin pistää käsityökirpparini kiinni eilen perjantaina, mutta päätin pitää sen auki vielä toisen viikon. Nyt kirpparilla onkin ALE, eli kaikki tavarat ovat tarjolla puoleen hintaan! Postikuluista en valitettavasti alennusta voi antaa, mutta edullisimmaksihan tulee ostaa paljon kerralla... ;) Halvimmat tavarat on nyt myynnissä 0,25 e/kpl, kalleinkin vaivaiset 4 e.

Linkki käsityökirpparille.

2 kommenttia:

  1. Mistähän sitä saisi voimia niin paljon että saisi aloitettua samanlaisen ylimääräisien tavaroiden poiston. Kun ei ne ajatuksen voimalla siirry mihinkään.

    VastaaPoista
  2. Pirena: Tee itsellesi aikataulu, jolla käyt kaappeja ja huoneita läpi. Riittävän väljä, ettei vie liikaa voimia. Ja pidä aikataulusta kiinni! Itselläni oli tänään ohjelmassa yhden huoneen yläkaapit, ja vaikka olisi ollut aikaa ja energiaa tehdä enemmänkin, niin pidin lujasti kiinni siitä, että enempää en tee kuin olen sille päivälle suunnitellut. Sillä tavalle ei myöskään väsytä itseään liikaa, mutta tulee myöskin tehtyä edes jotain päivässä. Minä myöskin suunnittelin etukäteen, missä järjestyksessä etenen, ihan senkin vuoksi, että halusin siirtää tavaraa esim. huoneesta B huoneeseen A, joten ensin täytyi raivata huoneeseen A tilaa, se siis oli listalla ensimmäisenä. Tarkoitus oli myös siirtää juttuja huoneista C ja D huoneeseen B, joten B oli vuorossa seuraavaksi. Tai voi tehdä jonkinlaisen muunkinlaisen suunnitelman, mikä sopii omaan aikatauluun. Vaikkapa niin, että tänä keväänä käyt läpi yhden huoneen, ensi syksynä toisen huoneen jne. Mulle sopii parhaiten tällainen kertarysäys, vaikka se viekin voimia, varsinkin näin puolikuntoisena.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)