Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, maaliskuuta 15, 2013

Annetaan hyvään kotiin!

Edit: Meni jo! :)

Käsityökirppariltani jäi vielä alennusmyynnin jälkeenkin joitakin ristipistojuttuja myymättä.

Nyt annan ihan ilmaiseksi pois kaikki myymättä jääneet ristipistotavarat ensimmäiselle ilmoittautuneelle! Maksan myös postikulut näiden toimituksesta. Ehtona on se, että kaikkien tavaroiden täytyy lähteä samaan osoitteeseen, eli en ala näitä moneen suuntaan lähettelemään. Kaikki tai ei mitään. ;)


Nämä ovat kaikki ristipistomalleja, eli eivät sisällä tarvikkeita. Suurin osa on ollut pakkauksia, jotka olen itse pistellyt, ja osassa on mukana pakkauksesta ylijääneet langat. Lisäksi mukaan tulee tuollainen pikkupaketti, jossa on kaksi langanpujotinta.

Voit käydä katsomassa näistä tarkempia kuvia täällä (=linkki käsityökirpparille, joka on nyt siis lopullisesti sulkeutunut).

Nyt siis nopein voittaa, eli ilmoittaudu ensin kommenttilaatikkoon ja laita sitten sähköpostia osoitteeseen: marska_77@yahoo.com. Sähköpostissa kerro postiosoitteesi, niin tämä kuvassa näkyvä kasa on sinulla muutaman päivän kuluttua. :)

Kiitos kaikille, jotka teitte ostoksia kirpparillani - nyt on sitten kivijalkakirpparin vuoro! :) Näitä en sinne halua laittaa myyntiin, joten siksi toivon, että ne löytävät blogin kautta uuden omistajan. Kiitos! :)

Hyvää viikonloppua jokaiselle täällä vierailevalle!

3 kommenttia:

  1. Ulla: Laitahan siinä tapauksessa osoitetta sähköpostiini, niin lähetän ne sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. Tuliko mun sähköposti perille?

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)