Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 20, 2013

Piilosilla

Sunnuntai on suosikkini kaikista viikonpäivistä. Silloin ei ole mitään menoja eikä yleensä muitakaan suunnitelmia. Lapsille aika voi käydä pitkäksi vapaapäivänä. Aamulla on leikitty ja käyty ulkona, iltapäivällä on ehditty käyttää peliaika koneilla ja kaikki lautapelitkin on kertaalleen pelattu. Sitten pienempi oivaltaa: "Leikitäänkö piilosta?!"

Koululainen on piiloleikissä etevä sekä etsimään että piiloutumaan, mikä ei tunnu aina pikkuveljestä reilulta, hän kun ei osaa keksiä itse vielä niin nerokkaita piilopaikkoja eikä hoksaa etsiä isoveljeä kaikista mahdollisista paikoista. Joskus täytyy sitten kysyä ihan äidiltä vinkkejä hyviin piilopaikkoihin. Ja äidiltähän löytyy sekä vinkkejä että piiloja! :) Varsinkin näin pienelle pojalle, joka mahtuu melkein mihin vain. ;)


Lankakoppaan on tullut sen verran vajetta viime aikoina, että sinne mahtuu hyvin yhden pikkupojan piilottamaan, pehmustettakin on vielä kopan pohjalla sopivasti. ;)


Ja kun käsityökaapista nostaa yhden lankakorin vaivihkaa ulos, niin sielläkin on kiva piileskellä lankojen ja ompelukoneen seurana. Ompelukone on siis tuo valkoinen, joka näkyy pojan takana. ;) Tuo kuvan lankakori on minun itsevärjättyjen lankojeni säilytyspaikka, sieltä vilkkuu se eilen värjäämäni vyyhtikin, kun tarkasti katsot.

Voi kun itsekin mahtuisin ja ennen kaikkea taipuisin vielä piilopaikkoihin!

Kuvan esittämä kuopus näki eilen telkkarissa ummetuslääkemainoksen. Poika vissiin ymmärsi sanan "ummetus" hieman väärin, koska hän totesi: "Äiti, mää haluan myös tuollaista lääkettä, että kun mää laitan illalla silmät kiinni niin mua ei pelota enää."

Hilpeää uutta viikkoa! :)

5 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloinen piiloutuja ja paikkahan on oivallinen, kun muistelen että myös hän rakastaa pehmeitä ja kauniita lankoja.

  Ja edellinen postauksesi oli myös kiinnostava. Mahtoiko nyt tulla nuo värinvaihdot pitemmällä välillä kuin ensimmäisessä sateenkaaressa.
  Upea lopputulos on!

  VastaaPoista
 2. Pike: Kiitos! Juu, siis ensimmäisessä yrityksessä toistuu kahdesti sama väri yhdellä vyyhdin kierroksella, kun taas tässä uudessa se menee vaan kerran, eli kaiken järjen mukaan väriosuudet ovat pidemmät, paitsi että ei ne vyyhdit mulla aina saman mittaisia ole. :)

  VastaaPoista
 3. Hah hah, tuommonen ummetuslääke vois muuten mennäkki aika hyvin kaupaksi! Sattaisinpa ostaa sitä itekki ;)

  VastaaPoista
 4. Mukavat pyhäpäivän leikit ja jutut.:)

  VastaaPoista
 5. Hei Mari!
  Käyn päivittäin blogissasi, mutta olen huono kommentoimaan; nytkin on niin myöhä, että on pakko mennä UMMETTUMAAN!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)