Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, tammikuuta 26, 2013

Kolomas

Vähän jälkijunassa tulee tämän esittely, kuvan ottamisen jälkeen työ on taas edennyt. Joka tapauksessa torstaina alkuillasta valmistui kolmas värialue eli kolmanneksi tummin tästä esikoisen 1-vuotiskuvan pistelystä. Jälleen kerran näytetään viikon edistyminen kuvina, eli ensimmäisessä kuvassa tilanne 17.1. ja jälkimmäisessä kuvassa viikkoa myöhemmin 24.1.


Seuraava väri ei välttämättä valmistukaan ihan viikossa, koska sillä värillä tulee pistoja peräti n. 3500 kpl, kun esimerkiksi tällä juuri valmistuneella värillä tuli pistoja vain reilut 1100 kpl. Tummimmalla eli ensiksi pistellyllä värillä tuli pistoja n. 450 kpl ja sitä seuraavalla värillä n. 1550 kpl. Yhteensä tässä työssä tulee olemaan n. 8500 pistoa (tarkalleen ottaen 8552 kpl), joten oikeasti tuo seuraavaksi pisteltävä värialue on aika iso suhteutettuna työn kokoon. Toisaalta sitten sen värin jälkeen työ alkaakin olla loppusuoralla, eli mielellään tähän seuraavaan urakkaan käyn käsiksi, tai olen jo käynytkin. Ja sillä värillä onkin helppoja osuuksia (mm. kaikki loput alueet kasvoista), ei välttämättä tarvitse koko aikaa edes mallia tuijottaa. :)

Viikonlopun jatkoja kaikille! :)


4 kommenttia:

 1. On kyllä upea työ tulossa tästä :)

  VastaaPoista
 2. Lueskelin pari kirjoitusta taaksepäin nyt ku oli aikaa keskittyä. On sulla hyvä muisti mitä oot neulonu vuosien varrella. Huh, yritin itse muistaa mutta en jaksanu ku en muistanu.
  On se harmin paikka ku lähikauppa hävisi. Niitähän pitäisi lisätä eikä poistaa. Toivon, että osaat Lidlistä ostaa tarvitsemasi, mä en oikein ole kotiutunut Lidlin hyllyjen valikoimaan ja järjestykseen.
  Jo tästäkin pistelystä näkee, että näköisensä tulee;)

  VastaaPoista
 3. Sehän edistyy :) Kiva siitä tulee!

  Lennu

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)