Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 06, 2013

Kevät-kesä 2013 värit

Olen jo muutaman päivän ajan kytännyt, milloin julkaistaan Novitan kevät-kesä 2013 -värikartta. Ja nyt se on sitten nähtävillä täällä (pdf-tiedosto).

Tiedossa on siis tällekin keväälle lankaostoksia - toki ensin täytyy miettiä valmiiksi ne työt, joita langoista aikoo toteuttaa - sillä värit ovat taas niin mua... :)

Kuola valuu jo pelkästään lukemalla noiden värien nimiä: vadelma, persikka, minttu, laventeli, keväänvihreä, kirjava pastelli, karamelli... Ja melkein joka langasta löytyy ikisuosikkiani turkoosia! :) Minulle, jolle väri on langan ja neuleen tärkein ominaisuus, tämä on lähestulkoon taivas! Odotan innolla päästäkseni näkemään nuo värit livenä kaupan hyllyillä. Ja lankakopassani. ;)

Namskis! :)

11 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan siltä kuin lukisit jotakin leivontakirjaa:) Sitten ei muuta kuin lankakaupoille.

  VastaaPoista
 2. Minua kiinnostaa tuo Pikkusisko, siitä voisi neuloa pitsimekon. Sen värivalikoima on vaan aika vaatimaton. Muuten kartassa on pitkästä aikaa mukaviakin värejä.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisia lankoja on tulossa Novitalta. Olen jo monta kertaa tutkinut tuota värikarttaa.

  VastaaPoista
 4. Minustakin kivat pirteät värit. Aino haitta puoli vaan, että yritän olla osatamatta mitään... Kiitos linkistä!

  VastaaPoista
 5. Ihania värisävyjä tulossa, täytyy äkkiä kutoa mustat pois ;)

  VastaaPoista
 6. .. Ja lankakopasta edelleen valmiina töinä, eikös niin? :) Keväänvihreä kuulostaa minun korvaani hyvältä, käyn vielä linkkisi kautta kurkkaamassa sitä tarkemmin.

  VastaaPoista
 7. Pitää miunkin ilmeisesti käydä kurkkaamassa tuo lankakartta, niin tuntuvat värit sopivilta. Vaan täytyy jättää siihen kartalta katseluun ja ihailuun. Kun on nuo lankavarastot piukassa muutenkin.

  VastaaPoista
 8. Kiitos linkistä, ihania sävyjä tulossa ja puro batik ja bambu ovat näyttäneet tulevan takaisin:)
  -J-

  VastaaPoista
 9. Kiitos linkistä, kävin heti kurkkaamassa, mitä kevät on tuomassa tullessan. Kerrankin Novita yllättää väreillä, ihania oli vaikka millä mitalla. Karamelli-Polkkaa on ihan pakko saada! Koskahan nuo tulevat kauppojen hyllyihin?

  VastaaPoista
 10. Selasin Karnaluksin sivua kun oon menossa sinne. Noh, siellä tuli vastaan Tennessee / Novitan lanka. Sehän on ollut suosiossa mutta lopetettiin. Mutta Kas: Karnaluksin sivuilla se on myynnissä ja mikä värivalikoima: 19! väriä.
  Että näin.

  VastaaPoista
 11. KristiinaS: Juu, ja esim. Oulun Menitassa oli viime kesänä Tennesseen jotain iänikuisia vanhoja värejä, samoin kuin muita Novitan poistuneita lankoja ja värejä. Karnaluksista tilasin joskus muinoin Bambua pari vuotta sen jälkeen, kun se poistui markkinoilta, ja ihan löytyi hyvin kahteen puseroon samaa lankaa. Oisko näillä isoilla firmoilla sitten niin reilut varastotilat, että voivat ostaa Novitalta kerralla valtavia määriä, niin niitä sitten riittää myyntiin vuosiksi eteenpäin. Onhan meillä täällä Oulussakin kyllä eräs pikkuinen lankaliike, jolla on taatusti pienet varastotilat, mutta kun myyjä unohtaa itsekin, mitä siellä kellarissa oikein on, niin sieltä saattaa löytyä jotain 90-luvun Novita-aarteitakin, jos osaa vain kysyä... ;)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)