Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, tammikuuta 07, 2013

46 g nyssäköitä

Muistanette varmaan, kun kävin muutama päivä sitten lanka-aleista hakemassa erityisesti Nallen vahvuisia villa(sekoite)lankoja. Eräs suunnitteilla oleva projekti kaipaa vähän kaikenlaisia värejä "keskivahvuisia villalankoja", ja vaikka jonkin verran tuon vahvuisia jämälankoja tässä piakkoin tuleekin, kunhan saan niistä isompia projekteja ensin tehdyksi, niin eivät ne väriensä puolesta riitä mihinkään. Toisaalta sitten taas on aika turhauttavaa ostella eri värejä 50 gramman kerissä, kun tarve voi olla yhtä väriä ihan minimaalisia määriä.

Onneksi muistin, että äidilläni on noita Nallen pikkujämiä, koska muutama vuosi sitten niitä ihastelin. Koska äiti oli tulossa käymään, pyysin häntä tuomaan minulle noita Nallejaan, ja se hänelle hyvin sopikin, koska hän ei kuulemma Nallesta juurikaan mitään neulo, vaan ainoastaan 7 veljeksestä, eikä hänellä muutenkaan niin pienille nyssäköille ollut tarvetta.


Tällainen läjä niitä sitten minulle tuli. Paljonhan tässä ei ole, yhteispaino ainoastaan 46 grammaa. Mutta värejä on paljon! :) Lankavarastooni en alkanut niitä eritellä, laitoin vain "Nallen nyssäköitä eri värejä", ja se saa kelvata. Äiti toi vähän isompia vajaita keriä myös mustaa, kahta eri harmaata ja valkoista, mutta ne hän sai viedä takaisin kotiinsa; ei siksi, etteikö minulla olisi niille väreille tarvetta, vaan siksi, että satuin jo ostamaan täydet kerät noita värejä.


Enhän minä tuollaista epämääräistä läjää voinut katsella, vaan langat saivat vähän palleromaisemman muodon... :)


Järjestin tälle "keskivahvuisten eriväristen lankojen projektilleni" jo oman projektikorinkin, joka on oikeastaan minun sienikorini... Toissasyksynäkin ostin itselleni sienikorin, joka päätyi pian lankakoriksi, ja kun ostin uuden sienikorin viime syksynä, niin nauroin, että katsotaan vain, niin jossain vaiheessa tässäkin on lankaa. Ja niin tapahtui. :) Täytyy ostaa taas ensi syksynä uusi sienikori... on sitten ensi vuodenvaihteessa taas uusille lankaostoksille joku säilytyspaikka. ;)

(niin, siis säilytysongelmaa mulla ei ole, langat mahtuisivat olemaan muuallakin, mutta on kätevämpää kuljettaa yhden projektin tarvikkeita yhdessä paikassa, etenkin kun tämä tulee olemaan sellainen vähän pitempiaikainen juttu)

Uusi viikko aluillaan - mukavaa viikkoa siis kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Mitä kummaa sinä oikein aiot tehdä....

    VastaaPoista
  2. Mielenkiinnolla odotan, mitä näistä alkaa syntyä... kun mukaan tulee musta, harmaa ja valkoinen, joita et yleensä käytä koskaan! :)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)